Μανιάτης: Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα που εφάρμοσε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου

Μανιάτης: Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα που εφάρμοσε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου
Ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 λέγοντας πως στις εκλογές, πρέπει να γίνει το ΚΙΝΑΛ ο δεύτερος πόλος, ο κεντρικός πυλώνας, η μεγάλη κεντρο-αριστερή παράταξη και να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα παραδοσιακά του ποσοστά.

Μικρή απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θέλει για το ΚΙΝΑΛ ο Γιάννης Μανιάτης.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, στόχος του κόμματος είναι να γίνει ο δεύτερος πόλος, καθώς και να επιστρέψει το κόμμα της Κουμουνδούρου στα παραδοσιακά του ποσοστά.

Δήλωσε επίσης ότι ήταν πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα που εφάρμοσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Για τις εθνικές εκλογές, ζήτησε για τη Φώφη Γεννηματά την τρίτη εντολή κυβέρνησης η οποία όπως είπε θα ζητήσει από Τσίπρα και Μητσοτάκη κυβέρνηση συνεργασίας.

“Στόχος να είμαστε σε πολύ μικρή απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρω-εκλογές” δήλωσε, εκτιμώντας ότι υπάρχει στροφή των ψηφοφόρων προς το Κίνημα Αλλαγής, τουλάχιστον για να το ακούσουν και δήλωσε βέβαιος ότι όσοι πίστεψαν τα ψέματα του Τσίπρα σκέφτονται πολύ σοβαρά να ψηφίσουν το ΚΙΝΑΛ.

“Δεν το έχουμε κερδίσει ακόμα αυτό το στοίχημα. Αλλά είμαστε σε καλό δρόμο”, συνέχισε, λέγοντας ότι πριν 3 χρόνια στις συγκεντρώσεις του κόμματος υπήρχαν 50 άνθρωποι και τώρα 300.

Ανέφερε ότι πρέπει να γίνει το ΚΙΝΑΛ ο δεύτερος πόλος, ο κεντρικός πυλώνας, η μεγάλη κεντρο-αριστερή παράταξη και να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα παραδοσιακά του ποσοστά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα