Ματαιώθηκε το Debate των πολιτικών αρχηγών – Δεν βρέθηκε ημερομηνία

Ματαιώθηκε το Debate των πολιτικών αρχηγών – Δεν βρέθηκε ημερομηνία
Το debate των πολιτικών αρχηγών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε οριστική ματαίωση οδηγήθηκε το debate των πολιτικών αρχηγών, μετά την αναβολή του λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους, για το ναυάγιο της Πύλου. Δεν συμφώνησαν τα κόμματα σε άλλη ημερομηνία.

Αναβολή του debate των πολιτικών αρχηγών αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή που συνεδρίασε την Πέμπτη στην σκιά του πολύνεκρου ναυαγίου της Πύλου. Στην αναβολή της τηλεμαχίας συμφώνησαν όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην της Ελληνικής Λύσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητήθηκε νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της τηλεμαχίας, μετά το τριήμερο Εθνικό Πένθος που κήρυξε χθες η κυβέρνηση, ωστόσο τα κόμματα δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν, κάτι που οδηγεί σε οριστική ματαίωση.

Η Νέα Δημοκρατία πρότεινε να γίνει το Σάββατο με τα υπόλοιπα κόμματα να προτείνουν την Κυριακή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ΝΔ ζήτησε να προστεθεί και το προσφυγικό ως νέα θεματική. Εντός της επόμενης εβδομάδας δεν υπήρχε διαθέσιμη ημερομηνία για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας, καθώς οι αρχηγοί έχουν προγραμματίσει περιοδείες και συνεντεύξεις.

Σημειώνεται ότι σε ένδειξη πένθους για την ανθρωπιστική τραγωδία, τα πολιτικά κόμματα ανακοίνωσαν ήδη από την Τετάρτη ότι αναστέλλουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και τις ομιλίες τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα