Μάξιμος: Η ψήφος της περιφέρειας θα δώσει τη νίκη στη ΝΔ

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών, για το Πόθεν Έσχες, την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών, για το Πόθεν Έσχες, την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Τι είπε για την επικοινωνιακή στρατηγική. Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή φορολογική ατζέντα

Την αισιοδοξία του ότι «η ψήφος της περιφέρειας θα δώσει τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία» εξέφρασε ο βουλευτής Λαρίσης Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ

“Τα μηνύματα που εισπράττω από τις επαφές μου με τους πολίτες και τις επισκέψεις μου στα χωριά είναι ότι η περιφέρεια θα αναδείξει τη Ν.Δ πρώτη. Στην επαρχία δεν υπάρχει η απρόσωπη σχέση των πολιτικών με το εκλογικό σώμα. Εδώ γνωριζόμαστε και με χαρά βλέπω ανθρώπους που είχαν αποστασιοποιηθεί ή είχαν κάνει άλλες επιλογές δεξιότερα της ΝΔ, τώρα να επανακάμπτουν στην παράταξη αντιλαμβανόμενοι το διακύβευμα αυτών των κρίσιμων εκλογών”, υποστήριξε.

Ο πρώην υπουργός κληθείς να σχολιάσει την επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ τόνισε ότι «την ώρα της μάχης εκείνο που προέχει είναι η νίκη και σε κάθε περίπτωση σημασία έχει η ουσία και όχι το περιτύλιγμα. Και η ουσία είναι ότι η ΝΔ παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση, συμφωνημένη με τους εταίρους, που οδηγεί σε βάσιμη ελπίδα για ανάπτυξη, μείωση φόρων και αποκατάσταση αδικιών, σε αντίθεση με τις φρούδες ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ για παροχές στους πάντες με χρήματα που δεν υπάρχουν και δεν μας λέει που θα βρει. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο λογαριασμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει και ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα έχει κρυφή ατζέντα με αναδρομική φορολόγηση ακινήτων με 45% από το 2000 ή αναγκαστικό δανεισμό από τους μικροκαταθέτες».

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα στη ΝΔ, ο κ. Χαρακόπουλος είπε ότι «θα δώσω τη μάχη μέχρι τη δύση του ηλίου που κλείνουν οι κάλπες για τη νίκη της ΝΔ και την επικράτηση της λογικής, προκειμένου να μην μπει η χώρα σε περιπέτεια».

SHARE:

24Media Network