Με έκπτωση 30% τα εισιτήρια του τρένου για τις εκλογές

Με έκπτωση 30% τα εισιτήρια του τρένου για τις εκλογές

Ποιοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια του τρένου με έκπτωση 30%. Τι ισχύει για τους επιβάτες του Προαστιακού

Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων σε όσους προτίθενται να ταξιδέψουν με τρένο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ανακοίνωσε την Τρίτη (13/01) η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η έκπτωση αφορά εισιτήρια για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και δεν θα ισχύει για έκδοση εισιτηρίου μέσω διαδικτύου. Θα χορηγηθεί, επίσης, στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρους και δικαστικούς αντιπροσώπους για εκτέλεση υπηρεσίας.

ADVERTISING

Αφορά αποκλειστικά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου ενώ η συγκεκριμένη έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρασχεθεί και στους εκλογείς επιβάτες του Προαστιακού για ταξίδια που θα κάνουν το ίδιο διάστημα.

Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) θα εφαρμοστεί κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση. Για την χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.

Όπως σημειώνεται, για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως το εισιτήριο τους θα παρέχεται κανονικά και η έκπτωση προαγοράς 15%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network