Με επιλογή Μιχαλολιάκου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Με επιλογή Μιχαλολιάκου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (EUROKINISSI) Eurokinissi

Πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο να επιλέγει προσωπικά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και όχι με βάση τους "σταυρούς"

Η σταυροδοσία που οδηγεί στη Βουλή ενδεχομένως να μην διαδραματίζει τόσο σημαντικό ρόλο για τη Χρυσή Αυγή, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον γενικό γραμματέα Νίκο Μιχαλολιάκο να επιλέγει τους βουλευτές προσωπικά.

Οι εκλεγμένοι βουλευτές, σύμφωνα με το flashnews.gr , θα παραιτηθούν και το κόμμα θα είναι αυτό που θα αποφασίσει  ποιοι θα είναι αυτοί που τελικά θα καταλάβουν τις βουλευτικές έδρες.

Είναι γνωστό πως πολύ πριν τις εκλογές είχε αποφασιστεί όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης και να λαμβάνουν τον μισθό του αντισυνταγματάρχη, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα της αποζημίωσης τους θα πηγαίνουν στον Σύνδεσμο.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, οι εκλεγέντες βουλευτές θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα επιλέξει “στελέχη με προσφορά και ιστορία στο κόμμα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα