Β.Μεϊμαράκης: Κακόβουλοι με υπονομεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Φωτό αρχείου: Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Φωτό αρχείου: Βαγγέλης Μεϊμαράκης -

"Ο πρώτος στους ψήφους πρέπει να είναι επικεφαλής της ευρωομάδας", ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Απάντηση σε όσους επιχειρούν να τον εμφανίσουν ότι βρίσκεται σε απόσταση από τη στρατηγική της ΝΔ, έδωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Λίγες ώρες πριν από τις ευρωεκλογές και όπως εξήγησε μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο “είναι κάποιοι κακόβουλοι οι οποίοι δεν ήταν ποτέ στη ΝΔ και προσπαθούν πουλήσουν στην ηγετική ομάδα και στον κ. Μητσοτάκη θετική άποψη, οι βασιλικότεροι του βασιλέως, που θέλουν να δείξουν ότι είναι οι καλοί θάβουν ορισμένους που πράττουν το καθήκον τους. Αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Λίγο με ενδιαφέρουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αγάπη των πολιτών”.

Επανέλαβε την άποψη οτι όποιος είναι πρώτος σε ψήφους στις εκλογές, πρέπει να είναι και επικεφαλής της ευρωομάδας ενώ σχολιάζοντας την δήλωση του Γιώργου Κύρτσου οτι “πρώτος θα βγει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με κοινωνικά κριτήρια” ο κ. Μειμαράκης είπε οτι δεν του άρεσε ο τρόπος που το είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μπορούσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος να βγει πρώτος, παρά το γεγονός ότι είναι νέος στο κόμμα, ο κ. Μειμαράκης απάντησε: “Γιατι όχι; Οι ψηφοφόροι θα κρίνουν”

Αναφερόμενος στον Μάνφρεντ Βέμπερ είπε οτι η ΝΔ θα τον στηρίξει.

“Αν τελικά δεν μπορέσει να βρεθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία, τότε οφείλουμε να βρούμε μέσω συνεννόησης μια άλλη λύση”.

Για τον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν πρόσθεσε πως είναι “ο μόνος που λέει οτι θα συζητήσουμε τα υπερπλεονάσματα και ο μόνος που έχει δεσμευτεί για τον ευρωστρατό που θα μας ανακουφίσει απο πολλές δαπάνες για την Άμυνα.

"Έχουμε το υψηλότερο κόστος για τις ένοπλες δυνάμεις", πρόσθεσε για να συμπληρώσει οτι "την ειρήνη που ζει η ΕΕ, την πληρώνουμε εμείς, καθώς τα σύνορά της είναι τα δικά μας”.

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις του πρωθυπουργού για τον Μάνφρεντ Βέμπερ είπε οτι είναι οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί, δεν βοηθούν τη χώρα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί ενημέρωσε την ηγεσία ότι δεν θα αναλάβει επικεφαλής της ευρωομάδας αν δεν βγει πρώτος

Μεϊμαράκης: Ζητώ την πρώτη θέση σε σταυρούς

SHARE:

24Media Network