Μητσοτάκης: Όσο ο Τσίπρας διχάζει, τόσο εγώ θα ενώνω

Μητσοτάκης: Όσο ο Τσίπρας διχάζει, τόσο εγώ θα ενώνω
Φωτό αρχείου: Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Μεγάλη πολιτική αλλαγή ή διατήρηση της πολιτικής στασιμότητας, είναι το δίλημμα των ευρωεκλογών διαμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ από το Ηράκλειο της Κρήτης

Το βασικό δίλημμα των ευρωεκλογών, μια μεγάλη πολιτική αλλαγή ή διατήρηση της πολιτικής στασιμότητας, έθεσε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Ηράκλειο είναι ο πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη, η οποία θα ολοκληρωθεί με μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο παλιό λιμάνι Χανίων την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα μιλήσει στην Πάτρα.

Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε ότι η πολιτική αλλαγή που θέλει η Νέα Δημοκρατία είναι μια πολιτική αλλαγή που αφορά όλους τους πολίτες και θα κάνει πράξη τις μειώσεις φόρων περισσότερες δουλειές, ασφάλεια δημόσια παιδεία καλύτερη υγεία. “Αυτό το μήνυμα είμαι σίγουρος ότι θα βρει μεγάλη ανταπόκριση”, δήλωσε.

Απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό. “Όσο θέλει να διχάσει, τόσο εγώ θέλω να ενώνω και θα μιλώ για το μέλλον”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι την τελευταία βδομάδα πριν τις ευρωεκλογές θα παρουσιάσει την θετική πρόταση της ΝΔ για την Ελλάδα.

Δεσμεύτηκε τέλος για την κατασκευή επί των ημερών του, του ΒΟΑΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα