Μυλωνάκης για Βελόπουλο: “Με αποκάλεσε τρανς”

Μυλωνάκης για Βελόπουλο: “Με αποκάλεσε τρανς”
O Αντώνης Μυλωνάκης Eurokinissi

Επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο εξαπέλυσε ο τέως βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μετά την αποχώρησή του από το κόμμα

Στο παρασκήνιο της αποχώρησής του από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε ο τέως βουλευτής, Αντώνης Μυλωνάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega το πρωί της Δευτέρας, κάνοντας λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο την πολιτική του εξόντωση.

“Όχι μόνο προδότης, από χθες έγινα και πολιτικό σκουπίδι, ψεύτης και διεφθαρμένος”, ανέφερε ο κύριος Μυλωνάκης και συνέχισε: “Ποιοι; Αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό;”, είπε και υποστήριξε πως το δημοσίευμα που τον έφερε να συνομιλεί με στελέχη της ΝΔ ενόψει εκλογών είχε μεθοδευτεί από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

“Έρχεται το δημοσίευμα αυτό και η αντίδρασή του, αντί να το διαψεύσει – γιατί όταν με παρακαλάει από το 2019 να μπει στη Βουλή, όταν τρέχω για όλα, να είμαι δίπλα του και να τον υπερασπίζομαι – θυματοποιεί τον εαυτό του συνεχώς. Έμπαινε μπροστά για όλα, τον θεωρούσα φίλο μου κι αυτός έλεγε ότι ήταν φίλος μου”, είπε. “Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος

Ο κ. Μυλωνάκης αποκάλυψε επίσης πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον κατηγόρησε ότι “γλείφει τον Μάκη Βορίδη”, ενώ τον αποκάλεσε και τρανς. “Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανένα. Και μία καλημέρα με βουλευτές δεν θα την έχεις; Χθες ο Βελόπουλος με κατηγόρησε, καθώς φεύγαμε και χαιρετούσα κι επειδή χαμογέλασα ότι έχω κάνει κονέ με την ΝΔ και γλείφω τον Βορίδη. Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος“, είπε. Η αρχική εκτίμηση του κ. Μυλωνάκη ήταν πως ο Βελόπουλος είχε πέσει σε πλάνη, ωστόσο στη συνέχεια κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο πρόεδρος του κόμματος βρισκόταν πίσω από το σχέδιο για την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα