ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Η ΝΔ καλωσόρισε μελέτες από τους "επιστήμονες" του Βελόπουλου

Η ΝΔ καλωσόρισε μελέτες από τους "επιστήμονες" του Βελόπουλου

Κι όμως συνέβη: Το κόμμα των «κηραλοιφών κατά του κορονοϊου» κατέθεσε στην Βουλή, «επιστημονική μελέτη» για τον φράκτη στον Έβρο και η κυβέρνηση την βρήκε ενδιαφέρουσα. Όπως και την κριτική του στο μεταναστευτικό…

Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος

Επικίνδυνη δήλωση Βελόπουλου: "Στο παιδί μου δεν θα φορούσα μάσκα"

Την ώρα που οι ειδικοί επιστήμονες δίνουν μάχη να πείσουν και τον τελευταίο Ελληνα για την αναγκαιότητα της μάσκας, ο Κυριάκος Βελόπουλος εκτοξεύει "ψεκασμένες" θεωρίες από την τηλεόραση.

O  πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος

Βελόπουλος: Ενίσχυση των ελληνικών προϊόντων για να μειωθούν οι δυσμενείς συνέπειες

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για λάθη και αστοχίες κατά την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού και των επιπτώσεών της στην οικονομία.

Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος

Εισαγγελική παρέμβαση για την "θεραπευτική κρέμα" του Βελόπουλου

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών την αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της εν λόγω κρέμας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τα εργασιακά

Βελόπουλος: Ποιες επιχειρήσεις; Τα καφέ και τα σουβλατζίδικα εννοείτε;

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί στην αγορά εργασίας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Αμφισβήτησε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος

"Ελληνοφοβία και αποχριστιανοποίηση της χώρας" βλέπει η Ελληνική Λύση

Για υποβιβασμό της ορθόδοξης πίστης στην Ελλάδα έκανε λόγο η Ελληνική Λύση στην ανακοίνωσή της σχετικά με την απαλοιφή των στοιχείων θρησκεύματος και ιθαγένειας στους τίτλους σπουδών.

Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Διπλώματα οδήγησης: Πέρασε από την Επιτροπή παραγωγής και Εμπορίου το νομοσχέδιο

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών η ΝΔ. Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Επιφυλάχθηκε η Ελληνική Λύση, αποχώρησε το ΚΚΕ, αρνήθηκε να ψηφίσει η ΜεΡΑ25.