ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Κυριάκος Βελόπουλος

Βελόπουλος: "Ο ελληνικός λαός ανεβαίνει έναν Γολγοθά - Ήρθε η ώρα της Αναστάσεως"

Για "έναν ατελείωτο Γολγοθά" του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο Κυριάκος Βελόπουλος στο εορταστικό του μήνυμα, επισημαίνοντας ότι "ήρθε η ώρα της Αναστάσεως".

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

Βουλή - Βελόπουλος: Πολιτικαντισμοί με στημένες κόντρες και στημένα επιχειρήματα, η συζήτηση

Για "ανεπαρκής κυβέρνηση απέναντι στις περιστάσεις" έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής.

Καταστολή στα ΑΕΙ: Η κυβέρνηση εφαρμόζει, η Ελληνική Λύση (την) ελέγχει

Καταστολή στα ΑΕΙ: Η κυβέρνηση εφαρμόζει, η Ελληνική Λύση (την) ελέγχει

Επίσημο ρόλο «επιθεωρητή» για το πώς εφαρμόζεται η νομοθεσία που έχει ψηφίσει μαζί με την κυβέρνηση για την αστυνόμευση στα πανεπιστήμια έχει αναλάβει το κόμμα του Κ.Βελόπουλου

Στα "ώπα-ώπα" ο Βελόπουλος. Γιατί;

Στα "ώπα-ώπα" ο Βελόπουλος. Γιατί;

Με αφορμή μια ατάκα του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, αξίζει να αναρωτηθεί κανείς ποια ακριβώς είναι η σχέση της ηγεσίας της Ν.Δ με την Ελληνική Λύση.

Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ "εκλιπαρεί" για διάλογο μία χώρα- τρομοκράτη

"Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε την Τουρκία ως 'φίλη των Ταλιμπάν και της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς'" αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, συμπεραίνοντας πως "συνεπώς, η ΝΔ επιδιώκει και "εκλιπαρεί" για διάλογο, μία χώρα - τρομοκράτη".

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

Βελόπουλος: Δεν θα παραστεί στη δεξίωση της Προεδρίας - Η απάντηση της ΠτΔ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε να μάθει ποιοι άλλοι θα είναι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Ο λόγος που θα απουσιάζει και η απάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή

Βουλή: Ψηφίστηκε στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο για το νέο σχολείο

Ολοκληρώθηκε στην αρμόδια Επιτροπή, μετά από έντονη αντιπαράθεση, η ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας. Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση για αυταρχικές πρακτικές απαξίωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος

Κυριάκος Βελόπουλος: Αρση της ασυλίας του αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή τάχθηκε υπέρ της άρσης ασυλίας του Κυρ. Βελόπουλου σχετικά με μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του. Η τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα

Μάγδα Φύσσα προς Βουλή: Ντροπή ο Βελόπουλος να λέει πως πήραμε 800.000€ για τον Παύλο

Επιστολή της Μάγδας Φύσσα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Τασούλα, με την οποία ζητά "κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης των ψευδών ισχυρισμών" του κ. Βελόπουλου.