"Ναυμαχία" στον Πειραιά. "Εκπρόσωπο των Ρέιντζερς" χαρακτηρίζει ο Γ. Μώραλης τον Β. Μιχαλολιάκο

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  
(EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" Μώραλη-Μιχαλολιάκου στον Πειραιά, με χαρακτηρισμούς, αλλά και οπτικό υλικό

Για ψέματα, συκοφαντίες και κατασκευασμένες προβοκάτσιες κάνει λόγο, σε επίσημη ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Γιάννης Μώραλης, με αφορμή τις καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος υποστήριξε ότι κινδυνεύει η ακεραιότητα του ιδίου και των συνεργατών του από τους γνωστούς με τα μαύρα δερμάτινα μπουφάν, όπως τους αποκάλεσε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μάλιστα, ζήτησε δημοσίως από τους αρμόδιους δικαστικούς φορείς τη διασφάλιση της ομαλότητας στην ψηφοφορία της επόμενης Κυριακής.

Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο για να υποστηρίξει την καταγγελία που έκανε.

Ο κ. Μώραλης τονίζει στην ανακοίνωση ότι ζήτησε ραντεβού το πρωί με τον επικεφαλής των δικαστικών αντιπροσώπων όλων των τμημάτων, τον επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας στον Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθεί επισήμως εάν υπάρχει, όπως σημειώνει, «το οτιδήποτε από όσα ψευδώς αναφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος τις τελευταίες ώρες».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών αναφέρει ότι ο κ. Μιχαλολιάκος «με τη γνωστή σε όλους-και όχι μόνο- δημοκρατική του ευαισθησία, αρνείται με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ τον ενδιαφέρει μόνο να παραμείνει δήμαρχος και όχι τι λένε οι πολίτες».

«Η πορεία μου 30 χρόνια στον δημοκρατικό χώρο, στον αθλητισμό, στον Πειραιά, η πορεία της οικογένειάς μου, οι αγώνες που δώσαμε και έχουμε υπηρετήσει δεν επιτρέπουν σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος μου, τις αξίες μου και τις δημοκρατικές μου ιδέες», τονίζει ο κ. Μώραλης προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται από εδώ και στο εξής να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει ψέματα και συκοφαντίες.

Αναφέρει, επίσης, ότι με τον κ. Μιχαλολιάκο θα πρέπει να μιλήσουνε «για τον Πειραιά, για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, προοπτική και όχι να ασχολούμαστε με πρακτικές του παρελθόντος και ψευδείς καταγγελίες».

Σχολιάζοντας το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Μώραλης προσθέτει ότι ο Πειραιάς ψήφισε για να απαλλαγεί από το παρελθόν και να γυρίσει σελίδα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση Μώραλη

"Εχθές ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για τον Πειραιά. Ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Πειραιάς ψήφισε για να απαλλαγεί από το παρελθόν και να γυρίσει σελίδα. Οι Πειραιώτες έδειξαν ότι δεν θέλουν να μείνουν πίσω. Θέλουμε προοπτική, θέλουμε το λιμάνι μας να ξαναγίνει μεγάλο όπως ήταν. Θέλουμε να αλλάξει η εικόνα της πόλης και πολύ περισσότερο θέλουμε πράξεις και όχι λόγια. Λόγια που έχουν ακουστεί χιλιοειπωμένα από επαγγελματίες και ξεπερασμένους πολιτικούς. Θέλουμε ένα «ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ». Ο Πειραιάς ψήφισε για να αλλάξει και θα αλλάξει.

Ο κ. Μιχαλολιάκος με τη γνωστή σε όλους -και όχι μόνο- δημοκρατική του ευαισθησία αρνείται με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών. Τον ενδιαφέρει μόνο να παραμείνει Δήμαρχος και όχι τι λένε οι πολίτες. Και με τον γνωστό τρόπο από το παρελθόν, θέλει να σπιλώσει την σημαντική αυτή ημέρα για τον Πειραιά. Ακόμα όμως και τα πιο ανήθικα και κατασκευασμένα ψέμματα και συκοφαντίες πρέπει να έχουν ένα όριο.

Η πορεία μου 30 χρόνια στον δημοκρατικό χώρο, στον Αθλητισμό στον Πειραιά, η πορεία της οικογένειάς μου, οι αγώνες που δώσαμε και έχουμε υπηρετήσει δεν επιτρέπουν σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος μου, τις αξίες μου και τις δημοκρατικές μου ιδέες.

Στη μνήμη όλων μας ο κ. Μιχαλολιάκος είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερς, των Κενταύρων και άλλων τέτοιων μορφωμάτων που δυσκολεύομαι ακόμα και να αναφέρω. Οι προβοκάτσιες αυτές είναι πρακτικές ξεπερασμένες και οι πολίτες δεν τις εμπιστεύονται, τις ξεπερνούν. Θέλουν άλλες κουβέντες, θέλουν έργα και όχι λόγια. Ο Πειραιάς γυρίζει σελίδα.

Για μένα το κεφάλαιο αυτό κλείνει εδώ. Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να σχολιάζω τα ψέμματα, τις συκοφαντίες και άλλες κατασκευασμένες προβοκάτσιες του κ. Μιχαλολιάκου. Ευχαριστώ όλους τους Πειραιώτες και τους καλώ στον συνδυασμό μας, στα σχέδιά μας, στο πρόγραμμά μας. Να γίνει η επόμενη Κυριακή νίκη όλου του Πειραιά. Η μάχη είναι πολύ κρίσιμη και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το παρών ενωμένοι. Αναλαμβάνω μια δέσμευση. Είμαστε εδώ για να δώσουμε και όχι να πάρουμε. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε για τον Πειραιά. Για να δώσουμε δουλειά και προοπτική στον Πειραιά.

Εκτιμώ ότι με τον κ. Μιχαλολιάκο πρέπει να μιλήσουμε για τον Πειραιά, για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, για προοπτική και όχι να ασχολούμαστε με πρακτικές του παρελθόντος, με ψέμματα και κατασκευασμένες συκοφαντίες και προβοκάτσιες. Κλείνω εδώ αυτή την κουβέντα και θα αφιερώσω τις επόμενες πέντε ημέρες για να αναδείξουμε το πρόγραμμά μας και την προοπτική μας στους πολίτες. Αυτά έχουν σημασία για τον Πειραιά και όχι να ασχολούμαστε με ψευδείς καταγγελίες και ένα σωρό άλλα πράγματα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοτικές Εκλογές, Υποψήφιοι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ξεκινάει η εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου - Δρίτσα

Καταγγελία Μιχαλολιάκου για τραμπουκισμούς. Μυθεύματα απαντά ο Μώραλης

SHARE:

24Media Network