Νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Μπρούλιας

Νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Μπρούλιας
Ο Γιώργος Μπρούλιας κατά την ειδική συνεδρίαση της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης "Δικαίωμα στην πόλη - Γ. Καμίνης", για την εκλογή νέου δημάρχου Αθηναίων Eurokinissi

Με 18 από τις 26 ψήφους εκλέχθηκε νέος δήμαρχος Αθηναίων. Πρόκειται για τον 40χρονο Γιώργο Μπρούλια και θα παραμείνει στο τιμόνι του δήμου έως τις 31 Αυγούστου.

Νέος δήμαρχος της Αθήνας είναι ο Γιώργος Μπρούλιας καθώς έλαβε σε σύνολο 26 ψήφων τις 18. Ο Γιώργος Μπρούλιας θα είναι δήμαρχος έως τις 31 Αυγούστου.

Ειδική συνεδρίαση της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης "Δικαίωμα στην πόλη - Γ. Καμίνης", για την εκλογή νέου δημάρχου Αθηναίων, μετά την παραίτηση του Γιώργου Καμίνη την Τετάρτη 8 Μαϊου 2019. Eurokinissi

 

Ο Γιώργος Μπρούλιας είναι μόλις 40 ετών και ο νεότερος δήμαρχος. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 2007 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.  Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Eurokinissi

 

Ως υπεύθυνος  πολιτικής προστασίας του δήμου Αθηναίων, συνέδεσε το όνομά του με την έγκαιρη εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων (600 παιδιά) του δήμου το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2014 κλήθηκε να διαχειριστεί το ΕΡΓΟ ΑΘΗΝΑ που αφορούσε στη διαχείριση κονδυλίων ΕΣΠΑ 120 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και υλοποίηση δομών και δράσεων στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών η δημιουργία δομών υγείας και δομών για αστέγους, η δημιουργία κοιτίδων επιχειρηματικότητας, η τουριστική προβολή της πόλης και βέβαια το Σεράφειο Κολυμβητήριο το οποίο άνοιξε τις πόρτες του, έπειτα από 17 χρόνια κι έχει μέχρι σήμερα φιλοξενήσει πάνω από 10.000 Αθηναίες και Αθηναίους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα