Σοφία Νικολάου: Χωρίς αυτοδύναμη ΝΔ η χώρα οδηγείται σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική

Σοφία Νικολάου: Χωρίς αυτοδύναμη ΝΔ η χώρα οδηγείται σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθήνας τόνισε ότι στόχος είναι η ανάπτυξη να τρέχει με ρυθμό 3% με 4%, καταλόγισε προπαγάνδα στον ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του γαλάζιου προγράμματος και δεσμεύτηκε για μειώσεις των εισφορών.

"Η χώρα οδηγείται σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική εάν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση στις 8 Ιουλίου" δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθήνας, Σοφία Νικολάου.

Ζήτησε να είναι αυτοδύναμη η ΝΔ στις εκλογές η οποία όπως είπε θα κάνει ευρύτερες συγκλίσεις μετά τις κάλπες με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών προσώπων.

ADVERTISING

Πρόσθεσε ότι θα ήθελε εκτός Βουλής τη Χρυσή Αυγή που κινείται στα όρια της Δημοκρατίας και τον Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι χρέωσε 100 δις την χώρα.

Τόνισε ότι στόχος είναι η ανάπτυξη να τρέχει με ρυθμό 3% με 4%, καταλόγισε προπαγάνδα στον ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του γαλάζιου προγράμματος και δεσμεύτηκε για μειώσεις των εισφορών.

Επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό για τη μη διεξαγωγή του debate ενώ για την Ά Αθήνας υποστήριξε ότι το πρώτο αίτημα των Αθηναίων είναι η ασφάλεια και ακολουθούν καθαριότητα, δουλειές και λιγότεροι φόροι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Εθνικές Εκλογές 2019, Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network