Νίκος Ανδρουλάκης: Μόνο με μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχή σε κυβέρνηση

Νίκος Ανδρουλάκης: Μόνο με μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχή σε κυβέρνηση
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6. Όπως είπε "ήλπιζα σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το ΚΙΝΑΛ" αποκαλώντας νέο "κόμμα ψεκασμένων" την Ελληνική Λύση.

“Ήλπιζα σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές” δήλωσε στο σταθμό μας ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 7Ης Ιουλίου.

Εκτίμησε ότι Μητσοτάκης και Τσίπρας δημιούργησαν συνθήκες πόλωσης που αποδυνάμωσαν το ΚΙΝΑΛ. Πρόσθεσε ότι περιμένει την αυριανή συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος για τον καθορισμό της πολιτικής γραμμής για τις εθνικές κάλπες και τόνισε ότι όντως πίστευε πως το Κίνημα Αλλαγής θα είχε διψήφιο ποσοστό.

Σημείωσε ότι για να συμμετέχει σε κυβέρνηση μετά τις εθνικές το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το 7,7% των ευρω-εκλογών.

Σχολίασε θετικά την πτώση της ΧΑ, αποκάλεσε “νέο κόμμα ψεκασμένων” την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και μίλησε για τσαρλατάνους που εκθέτουν την χώρα στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε βυζαντινό παζάρι την επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν τα κορυφαία πόστα στην Ευρώπη.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι τα πρόσωπα θα έπρεπε να επιλέγονται από το ευρω-κοινοβούλιο και τάχθηκε εκ νέου υπέρ της συμμαχίας Πρασίνων, Φιλελευθέρων και Σοσιαλ-δημοκρατίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα