Ο Πούτιν συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη στις εκλογές

Ο Πούτιν συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη στις εκλογές
PHOTOGRAPH: ALEXEI NIKOLSKY/AP

Τα συγχαρητήρια του Βλαντίμιρ Πούτιν δέχτηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για τη νίκη του στις χθεσινές εκλογές.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη σήμερα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

"Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ρωσία και η Ελλάδα θα συνεχίσουν να ενισχύουν την κατά παράδοση εποικοδομητική συνεργασία σε όλους τους τομείς και ότι θα μπορέσουν να συνεργαστούν κατά τρόπο αποτελεσματικό για τη διευθέτηση των σημερινών προβλημάτων στην Ευρώπη και στον κόσμο" διευκρινίζει το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν επίσης "ευχήθηκε στον Α. Τσίπρα επιτυχία" στα νέα καθήκοντά του υπογραμμίζοντας ότι η νίκη του κόμματός του σημειώνεται σε μια «όχι ιδιαίτερα εύκολη" στιγμή για την Ελλάδα.

"Οι Έλληνες έδωσαν χθες σαφή νίκη στο αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για να "γράψει ιστορία" "αφήνοντας πίσω τους τη λιτότητα όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που εξελέγη απορρίπτοντας ρητώς την πολιτική της λιτότητας που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση στα μέλη της" επισημαίνει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network