Πάγκαλος: Αν εφαρμοστούν οι ασυναρτησίες Τσίπρα θα πάμε 30 χρόνια πίσω

1-6-2011-ΑΘΗΝΑ- διυπουργική επιτροπή για τις συγχωνεύσεις φορέων του δημοσίου-συνέντευξη τύπου του Θεόδωρου Πάγκαλου.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
Πάγκαλος κατά Τσίπρα EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα. "Είναι αυτοκτονία να διώχνεις το Βενιζέλο, από τη στιγμή που οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ", είπε

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό.

Έκανε παράλληλα λόγο για "Άγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο".

Επιπλέον, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι "βιάζεται για τις εκλογές, γιατί φοβάται μην αλλάξει το ρεύμα, μην αποκαλυφθεί".

Εκτίμησε πάντως ότι ο κόσμος ανακαλύπτει "την αυθαιρεσία των συλλογισμών του και την αλαζονεία των χειρισμών του".

Όπως είπε "είναι αυτοκτονία να διώχνεις το Βενιζέλο, από τη στιγμή που οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ. Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας - τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα - πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, χαρακτήρισε καταστροφική την απόφαση των δεύτερων εκλογών και υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν ήταν συνεργαστείτε.

"Το αποτέλεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Έλληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω", συνέχισε ο κ. Πάγκαλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάγκαλος εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει στο 26% θα αρχίσει... εκτελέσεις!

SHARE:

24Media Network