Παπαρήγα: "Όχι" στην τήρηση των δεσμεύσεων

Συνάντηση του πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου με την γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, Δευτέρα 21 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Π. Πικραμμένο, είχε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Π. Πικραμμένο (Vid)

Την αντίθεσή της με την τήρηση των εθνικών δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές επανέλαβε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό.

"Δεν δεσμευόμαστε με τις δεσμεύσεις που υπάρχουν ως τώρα, δεν τις σεβόμαστε, δεν θέλουμε να τις τηρήσουμε", είπε η κα Παπαρήγα, σημειώνοντας πως "εθνικές δεσμεύσεις σημαίνει δύο μνημόνια, δανειακή σύμβαση, εφαρμοστικοί νόμοι, ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών".

Ακόμη, όπως είπε, οι όποιες τροποποιήσεις γίνουν, δεν θα αφορούν καθόλου την ανακούφιση των εργαζομένων, προσθέτοντας πως "θα ήθελαν εξαιρετικά αποδυναμωμένο το ΚΚΕ, που θα μετατραπεί σε μια 13η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κυβέρνηση συνεργασίας".

Η κα Παπαρήγα κάλεσε τον ελληνικό λαό, "να σκεφτεί πολύ σοβαρά τι θα συμβεί από τη 18η Ιουνίου και μετά", εκτιμώντας ότι υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια: α) να υπάρξει πιστωτικό γεγονός και να διωχθεί η Ελλάδα από το ευρώ ή να υπάρξει ευρωζώνη των Βαλκανίων β) να υπάρξει νέο κούρεμα που θα φθάσει έως το 90% του χρέους, με νέες δεσμεύσεις, καταλυτικές για το λαό.

SHARE:

24Media Network