Περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού στηρίζουν Πατούλη στο β΄γύρο

Φωτογραφία από τη συνάντηση

Με τον υποψήφιο της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής συναντήθηκαν οι έξι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Σγουρού συμφωνώντας σε κοινό μέτωπο κατά της Ρένας Δούρου.μ

Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, είχαν την Παρασκευή οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Γ. Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», για να συζητήσουν προγραμματικές συγκλίσεις εν όψει του β γύρου και ένα κοινό μέτωπο κατά της Ρένας Δούρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι: Γιάννης Σμέρος (Ανατολικής Αττικής), Δήμητρα Αγγελάκη (Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Κατερίνα Αδαμοπούλου (Νότιου Τομέα Αθηνών), Αναστάσιος Καλαφάτης (Νότιου Τομέα Αθηνών), Σωτήρης Ντούρος (Ανατολικής Αττικής), Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου (Βόρειου Τομέα Αθηνών).

Ακολουθεί κοινή δήλωση του κ. Πατούλη και των περιφερειακών συμβούλων: «Σήμερα συναντηθήκαμε για να ανταλλάξουμε απόψεις σε ζητήματα που άπτονται του αυτοδιοικητικού μας ρόλου και πιο συγκεκριμένα τόσο για την Περιφέρεια όσο και για τους Δήμους της Αττικής. Με αφορμή τη χαμένη πενταετία που βιώσαμε όλοι στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της Πατρίδας μας, με τον αναποτελεσματικό μηχανισμό, το διχαστικό λόγο και τη διαρκή παροχολογία, λαμβάνοντας επίσης σοβαρά υπόψη το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Αττικής στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 26 Μαϊου, αποφασίζουμε να ενώσουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μπροστά». Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στις 2 Ιουνίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι θέτουν στο επίκεντρο της στήριξης στον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Γ. Πατούλη, την κοινή προγραμματική σύγκλιση των θέσεών τους, καθώς και την καθαρή εντολή για συνεργασία από τους πολίτες της Αττικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Περιφερειακές Εκλογές
SHARE:

24Media Network