ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Με το βλέμμα στο μέλλον, να ληφθεί υπόψη το μήνυμα του λαού

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, Τετάρτη 29 Μάη 2019.
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, Τετάρτη 29 Μάη 2019. EUROKINISSI

Την οργάνωση της μάχης των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανοιχτές συνελεύσεις και περιοδείες όλου του στελεχιακού δυναμικού αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος μπροστά στη μάχη των εθνικών εκλογών, έγινε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι κατά την τετράωρη συνεδρίαση τέθηκε επί τάπητος ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην οργάνωση της μάχης των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, να ληφθεί υπόψη το μήνυμα των πολιτών, στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και δίνοντας ταυτόχρονα τον αγώνα των ιδεών ώστε να επιτευχθεί ο στόχος νίκης στις εθνικές εκλογές».

“Το επόμενο διάστημα θα αντιπαρατεθούν δύο διακριτά πολιτικά σχέδια για το μέλλον της χώρας, υπογραμμίζουν οι κομματικές πηγές και συμπληρώνουν: “Ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το κυβερνητικό έργο του, θα αναδείξει το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετιία, με βασικούς άξονες την ενίσχυση της ανάπτυξης με έμφαση στην παραγωγή και την καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, την ενίσχυση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων, το κοινωνικό κράτος και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών. Επίσης, αποφασίστηκε η διενέργεια ανοιχτών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τις επόμενες μέρες, και περιοδείες όλου του στελεχιακού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ που μπαίνει με αποφασιστικότητα στη μάχη για την επόμενη μέρα της χώρας. Είναι τόσο εφικτή, όσο και αναγκαία για τη χώρα η νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές”. 

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης συνομιλώντας με δημοσιογράφους μέλη της ΠΓ έκαναν λόγο για «εξαιρετική , ουσιαστική , σε βάθος συζήτηση» και μια από “τις καλύτερες συζητήσεις που έγιναν στην ΠΓ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκορίνης για Πολιτική Γραμματεία: Καμία γκρίνια - Γόνιμη και σοβαρή η συζήτηση

Βαρεμένος: Δύσκολο να αποτιμούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και να είμαστε σε προεκλογική μάχη

Η εταιρεία που διαβεβαίωνε τον Τσίπρα ότι θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δυο μονάδες μπροστά!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε εξ αριστερών προς τα δεξιά και η ΝΔ δεν κέρδισε ακόμη

SHARE:

24Media Network