Πως να πας να ψηφίσεις δωρεάν στην Αθήνα

Πως να πας να ψηφίσεις δωρεάν στην Αθήνα
© 2013, GAMMA NINE PHOTOGRAPHY

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του UberX η εταιρεία τεχνολογίας προσφέρει δωρεάν διαδρομές στην πρωτεύουσα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας την Κυριακή

Μία νέα υπηρεσία έρχεται να προσθέσει από την Παρασκευή η Uber, η εταιρεία τεχνολογίας που άλλαξε τον τρόπο που ο σύγχρονος άνθρωπος κινείται, δουλεύει και ζει μέσα στην πόλη, φέρνοντας σε επαφή αυτούς που θέλουν να μετακινηθούν με αυτούς που μπορούν να τους εξυπηρετήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό.

Πρόκειται για την υπηρεσία uberX, το νέο οικονομικό ασφαλή και γρήγορο τρόπο μετακίνησης στην Αθήνα. Μέσω της εφαρμογής της Uber και επιλέγοντας το uberX, ο χρήστης συνδέεται με μια πληθώρα αδειοδοτημένων εταιριών που νοικιάζουν αυτοκίνητα με οδηγούς. Οι οδηγοί είναι υπάλληλοι αδειοδοτημένων τουριστικών γραφείων καθώς και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

Κριτήρια επιλογής οδηγών: Άδεια οδήγησης τουλάχιστον 2 ετών, λευκό ποινικό μητρώο, γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο Β2 και έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν είναι φιλικά προς το περιβάλλον (EURO 5) και έχουν ειδική άδεια για ενοικίαση με οδηγό, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας της Uber διασφαλίζοντας ευκολία για τον χρήστη καθώς και απόλυτη διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα των συναλλαγών

Ειδικά για την ημέρα των εκλογών παλιοί και νέοι χρήστες, εντός Αττικής μπορούν να έχουν 2 δωρεάν διαδρομές 7 π.μ.-7 μ.μ. μέσα από την ειδική ενότητα της εφαρμογής Uber Vote που θα είναι διαθέσιμη μετά τις 17:00 της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι το Uber είναι διαθέσιμη στα app stores τόσο για iOS όσο και Android ή Windows.

SHARE:

24Media Network