Ψήφισε ο Σπύρος Πέγκας – “Σήμερα είναι μια μέρα ελπίδας”

Διαβάζεται σε 2'
Σπύρος Πέγκας
Στην κάλπη ο Σπύρος Πέγκας EUROKINISSI ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν γιατί αυτή η εκλογή αφορά την καθημερινότητα τους και τους ίδιους” δήλωσε κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

“Αισθανόμαστε έτοιμοι, ώριμοι και αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα στον δήμο Θεσσαλονίκης”, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 2ο Γυμνάσιο, στην οδό Ικτίνου.

Ο κ. Πέγκας προσήλθε στο σχολείο για να ψηφίσει στις 11:30 το πρωί, συνοδευόμενος από τη σύζυγο, τη μικρή του κόρη και στελέχη της παράταξης “Θεσσαλονίκη για Όλους”.

“Η Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπάμε τα τελευταία χρόνια έχει πολύ ταλαιπωρηθεί, απαξιωθεί και βρίσκεται σε περιφρόνηση. Σήμερα είναι μια μέρα ελπίδας, ένα νέο ξεκίνημα. Εμείς η “Θεσσαλονίκη για ‘Ολους” έχουμε τρέξει μια μακρά διαδρομή, έχουμε ενώσει δυνάμεις από την κοινωνία των πολιτών και αισθανόμαστε έτοιμοι, ώριμοι για την επόμενη μέρα στον δήμο Θεσσαλονίκης”, δήλωσε αμέσως μετά την κάλπη.

Ο κ. Πέγκας πρόσθεσε πως “σήμερα είναι μια μέρα Δημοκρατίας. Θελουμε να έρθει περισσότερος κόσμος να ψηφίσει, να έρθουν όλοι, είναι χαμηλή η προσέλευση από ότι ακούω. Καλώ λοιπόν όλο τον κόσμο, όλους τους Θεσσαλονικείς να ψηφίσουν γιατί αυτή η εκλογή αφορά την καθημερινότητα τους και τους ίδιους”. Ερωτηθείς εάν η βραδιά επιφυλάσσει «ντέρμπι» ο υποψήφιος δήμαρχος απάντησε: “Πάντα έχουν αγωνία οι εκλογές, αλλά λίγο πολύ οι δημότες έχουν αποφασίσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα