Ραλλία Χρηστίδου: Η ΝΔ λέει είτε μισές αλήθειες είτε ψέματα

Ραλλία Χρηστίδου: Η ΝΔ λέει είτε μισές αλήθειες είτε ψέματα

Η Ραλλία Χρηστίδου πιστεύει στην ανατροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία κρύβει συνειδητά το αληθινό πρόγραμμά της από τους Ελληνες πολίτες.

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να κερδίσει τις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου διατύπωση η Ραλλία Χρηστίδου συνομιλώντας με τους ακροατές του ραδιοφώνου News24/7 στους 88,6 στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα”.

Η υποψήφια βουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι το διακύβευμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και ότι κρίνονται μία σειρά από πολύ σημαντικά πράγματα.

Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία λέει είτε μισές αλήθειες είτε ψέματα στους πολίτες για να κρύψει την πραγματική προγραμματική ατζέντα της η οποία, αν εφαρμοστεί, θα εξυπηρετήσει πολύ συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην τετραετία που κυβέρνησε έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και διαφώνησε σφόδρα με την άποψη ότι τα επιδόματα δεν είναι απαραίτητα ή ότι είναι αντιαναπτυξιακά. “Εφαρμόζονται σ’ όλη την Ευρώπη και είναι μάλιστα πολύ πιο γενναία σε σχέση με τα δικά μας πολλές φορές” ισχυρίστηκε.

Τέλος, για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που προκύψει ήττα στις εκλογές είπε ότι σίγουρα υπάρχει σχέδιο, ωστόσο προέχει η μάχη η οποία δεν προβλέπει για την ώρα αρνητικά σενάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα