Ρήγας: “Λαγός” ο Παπαδημητρίου – Είναι αδαείς και επικίνδυνοι

Ρήγας: “Λαγός” ο Παπαδημητρίου – Είναι αδαείς και επικίνδυνοι
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας Eurokinissi

"Είναι αδαείς και επικίνδυνοι αν πάνε να παίξουν με το μόχθο του ελληνικού λαού", είπε αναφερόμενος στο μαξιλάρι των 37 δισ." είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών.

«Το πρώτο άρθρο του Σημίτη περνούσε τα όρια. Βγήκε έξω από το πεδίο της εθνικής γραμμής. Άφηνε να εννοηθεί συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο» δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή ο Πάνος Ρήγας.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών “βλέπει” όξυνση της έντασης από πλευράς Τουρκίας, χρησιμοποιώντας και επιχειρησιακούς όρους με φόντο το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων των τελευταίων ημερών.

«Η σύμμαχος χώρα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να σταματήσει να προκαλεί. Δε βοηθάει ούτε στην καλή γειτονία ούτε στην οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών» είπε και έκανε λόγο για σκληρή απάντηση της Ευρώπης στην Άγκυρα η οποία -όπως είπε- πρέπει να λάβει το μήνυμα.

«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι απολύτως επαρκείς να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αμφισβήτηση της κυριαρχίας της χώρας μας» δήλωσε.

Ο κ. Ρήγας αποκάλεσε “λαγό” τον Μπάμπη Παπαδημητρίου μετά τη δήλωσή του περί πιστοληπτικής γραμμής και υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε μνημόνιο.

«Είναι αδαείς και επικίνδυνοι αν πάνε να παίξουν με το μόχθο του ελληνικού λαού» είπε αναφερόμενος στο μαξιλάρι των 37 δισ. και υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης εκτελεί όσα συμβόλαια δεν μπόρεσαν να εκτελέσουν στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα