Σοφία Νικολάου: Ο λαός πίστεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ

Σοφία Νικολάου: Ο λαός πίστεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη της ΝΔ, ενώ για το φλέγον θέμα της δικαιοσύνης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση για να ορίσει τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές η Σοφία Νικολάου, υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στις προσεχείς εθνικές εκλογές

“Ο λαός κατάλαβε με ποιο πρόγραμμα θέλει να κυβερνηθεί. Πίστεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ που ξεγέλασε τον κόσμο” σημείωσε στο σταθμό μας.

Τόνισε ότι η ΝΔ θα μειώσει άμεσα και δραστικά τους φόρους των επιχειρήσεων αλλά και του ΕΝΦΙΑ, εκτιμώντας ότι δεν θα καταρρεύσουν τα έσοδα της χώρας. Υποστήριξε ότι οι θεσμοί δεν θα προβάλλουν αντιρρήσεις καθώς -όπως είπε- η χώρα έχει βγει πια από τα μνημόνια.

Σχολιάζοντας την πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών για την ηγεσία της Δικαιοσύνης, είπε ότι τα νέα πρόσωπα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής, δήλωσε ότι η δικαιοσύνη έχει μείνει ακέφαλη και στο παρελθόν και ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη νομιμοποίηση για να ορίσει τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα