Σπίρτζης: “Η τόνωση της Ακροδεξιάς είναι έργο Μητσοτάκη”

Σπίρτζης: “Η τόνωση της Ακροδεξιάς είναι έργο Μητσοτάκη”
Χρήστος Σπίρτζης eurokinissi

Για τη νίκη της αλλά και την επιτυχία της να αφήσει πολυκερματισμένη την αντιπολίτευση συνεχάρη τη ΝΔ ο Χρήστος Σπίρτζης, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα του για την τόνωση της ακροδεξιάς.

Το εκλογικό αποτέλεσμα και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ερωτηθείς για το εάν τα συγκεκριμένα ποσοστά θεωρούνται επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και αν τελικά θα ανοίξει μια κουβέντα για αλλαγή ηγεσίας στους κόλπους του κόμματος, ο ίδιος συνεχάρη αρχικά τη ΝΔ για τη νίκη της αλλά και την επιτυχία στον σχεδιασμό που είχε, όπως είπε, “να έχουμε μία αντιπολίτευση πολυκερματισμένη και να εκπληρωθεί αυτό που είχε πει η ΝΔ το 2019. Να νικήσουν δηλαδή την προοδευτική παράταξη στο σύνολό της, όχι για αυτά που έκανε αλλά για αυτά που πιστεύει“.

Ο ίδιος στη συνέχεια τόνισε πως χρέος του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μια ολιστική προσέγγιση για τις αιτίες της ήττας, αλλά και “πρωτοβουλίες να λάβουμε ώστε να μην αφήσουμε η χώρα μας να καταντήσει σαν τη Γαλλία. Το δίπολο του πολιτικού συστήματος να είναι μεταξύ δεξιάς και ακροδεξιάς“.

Σε ερώτηση για το αν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτό, ο κ. Σπίρτζης τόνισε πως “η δική μας ευθύνη έγκειται στην ήττα και του ΣΥΡΙΖΑ και του προοδευτικού κόσμου, η τόνωση όμως της ακροδεξιάς είναι έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα