Σπύρος Βούγιας: “Ημέρα ελπίδας για τη Θεσσαλονίκη”

Σπύρος Βούγιας: “Ημέρα ελπίδας για τη Θεσσαλονίκη”
Ο Σπύρος Βούγιας MotionTeam

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Σπύρος Βούγιας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα.

«Είναι μια μέρα ελπίδας σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Επιτέλους έφτασε η ώρα να μιλήσει η πόλη και να στηρίξει την “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”, μια παράταξη που έδειξε υψηλή αξιοπιστία και σοβαρότητα, πολιτικό ήθος και υψηλή αισθητική σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του στο 1ο Πρωτότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βούγιας είπε ότι η παράταξή του, «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», έχει τρία συγκριτικά πλεονεκτήματα: “το πρώτο είναι ότι θα διατηρήσει ανοιχτούς τους ορίζοντες της προηγούμενης διοίκησης, συμπληρώνοντας όμως τη δουλειά της στην καθημερινότητα, το δεύτερο ότι διασφαλίζει την κυβερνησιμότητα της πόλης, τη διοίκηση της, από την επόμενη κιόλας ημέρα, γιατί διαθέτει μια κουλτούρα συναίνεσης και συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις και το τρίτο πως προτείνει έναν κατάλληλο δήμαρχο και μια πολλή ισχυρή ομάδα”.

“Γι αυτό τον λόγο θα ήθελα να ζητήσω από τους συμπολίτες μου να ψηφίσουν σωστά, να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά την «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη για να βάλουμε περισσότερη ομορφιά, περισσότερο φως, περισσότερο χρώμα στην γκρίζα καθημερινότητα της πόλης” υπογράμμισε ο κ. Βούγιας.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα