Στεφανίδη: "Το αποτέλεσμα της κάλπης μπορεί να γυρίσει"

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατεβαίνει στην πολιτική
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατεβαίνει στην πολιτική TWITTER

Η μητέρα της πρωταθλήτριας στίβου Κατερίνας Στεφανίδη, κατεβαίνει στην πολιτική, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Η μητέρα της «ιπτάμενης» Κατερίνας στο άλμα επί κοντώ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Aνατολική Αττική.

Η κα. Στεφανίδη που υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας στίβου στα 400μ. και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για την επιλογή της να ασχοληθεί με τα κοινά, πιστεύοντας ότι τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία για να εφαρμόσει το δικό του οικονομικό πρόγραμμα.

Κάλεσε μάλιστα τον κόσμο να "ξυπνήσει" -όπως είπε- και να ακούσει όσα δεν άκουγε τόσο καιρό λόγω ενός μιντιακού συστήματος που είτε έλεγε λίγες αλήθειες είτε μετέδιδε fake news.

Εμφανίστηκε αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της κάλπης, εκτιμώντας ότι αυτό "μπορεί να γυρίσει" ενώ αναφέρθηκε και στην ανάρτηση που έκανε η κόρη της, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα της μητέρας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζανακόπουλος: Δεν εγκατέλειψε καμία χώρα ο πρωθυπουργός, ούτε έδωσε καμία λευκή επιταγή στον κ. Σάντσεθ

Αποφασισμένος ο Μητσοτάκης να αλλάξει άμεσα τον Ποινικό Κώδικα

ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: Αμετανόητος για την καταστροφή που προκάλεσε

SHARE: