Στην απόφαση της Διακομματικής παραπέμπει για τον τηλεοπτικό χρόνο ο Μορώνης

Συνέντευξη Τύπου, για το προσφυγικό και τα άμεσα μέτρα αντιμετώπισής του που έλαβε η κυβέρνηση στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015. Στη συνέντευξη συμμετείχαν οι Νικόλαος Χριστοδουλάκης, υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αντώνης Μακρυδημήτρης, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ιωάννης Μουζάλας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρήστος Ζώης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συνέντευξη Τύπου, για το προσφυγικό και τα άμεσα μέτρα αντιμετώπισής του που έλαβε η κυβέρνηση στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015. Στη συνέντευξη συμμετείχαν οι Νικόλαος Χριστοδουλάκης, υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αντώνης Μακρυδημήτρης, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ιωάννης Μουζάλας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρήστος Ζώης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ο τηλεοπτικός χρόνος που αναλογεί σε κάθε κόμμα αποφασίστηκε από τη Διακομματική στην οποία μετείχε και εκπρόσωπος της ΛΑΕ, επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ρ. Μορώνης

Την απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ροδόλφος Μορώνης ερωτηθείς για το ζήτημα του τηλεοπτικού χρόνου της Λαϊκής Ενότητας, που έθεσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τη γνώμη του κ. Λαφαζάνη για την υπηρεσιακή κυβέρνηση και το ρόλο της», ανέφερε ο κ. Μορώνης και προσέθεσε:

«Σχετικώς με το θέμα του τηλεοπτικού χρόνου, που εδόθη στη "Λαϊκή Ενότητα" με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, υπενθυμίζω ότι της έκδοσής της προηγήθηκε διάσκεψη της Διακομματικής Επιτροπής στην οποία μετείχε και εκπρόσωπος του κόμματος αυτού.

Κατά τη διάσκεψη αποφασίσθηκε για τον υπολογισμό του αναλογούντος χρόνου για κάθε κόμμα να ληφθεί υπ' όψιν κατά 50% η κοινοβουλευτική του δύναμη και κατά 50% η εκλογική του δύναμη κατά τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται στην ισχύουσα ΚΥΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λαϊκή Ενότητα, Λαφαζάνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λαφαζάνης: Το εθνικό νόμισμα δεν είναι καταστροφή

SHARE:

24Media Network