Θεοδωρικάκος: Ο τόπος έχει ανάγκη σταθερή κυβέρνηση, οι Έλληνες δεν θέλουν περιπέτειες

Θεοδωρικάκος: Ο τόπος έχει ανάγκη σταθερή κυβέρνηση, οι Έλληνες δεν θέλουν περιπέτειες
Ο νέος υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος -

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, είπε πως οι πολίτες θα δώσουν τη διακυβέρνηση του τόπου στον Κ.Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως η επόμενη κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα δύσκολο έργο.

Την εκτίμηση του ότι η ΝΔ όχι μόνο θα κερδίσει τις εκλογές της 7η Ιουλίου αλλά θα διευρύνει μάλιστα και το προβάδισμα σε σχέση με τις ευρωεκλογές, εξέφρασε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του κόμματος, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή. Είπε πως “οι Έλληνες δεν θέλουν αστάθεια και περιπέτειες και έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν την διακυβέρνηση του τόπου στον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

Κληθείς να σχολιάσει την χθεσινή τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη είπε πως οι απόψεις του πρώην πρωθυπουργού ταυτίζονται με εκείνες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της πλειονότητας των Ελλήνων που ζητούν ευκαιρίες για δουλειές, ασφάλεια για τους πολίτες και εθνική ανασυγκρότηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η νέα κυβέρνηση δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μια ευχάριστη κατάσταση.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης αλλαγής του εκλογικού νόμου με μέγιστη δυνατή συναίνεση και δίκαιη κατανομή των εδρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα