Θύμιος Λυμπερόπουλος: Θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας

Θύμιος Λυμπερόπουλος: Θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος Eurokinissi

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6, είπε ότι ο πρωθυπουργός έλυσε χρόνια προβλήματα του κλάδου.

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές εξέφρασε μέσω του ραδιοφώνου σταθμού News 24/7 στους 88,6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

“Αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας, θα το επιδιώξω” είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική ερώτηση κι έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού γιατί όπως είπε του έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα, βάζοντας τάξη στον κλάδο.

“Ο Τσίπρας μου έλυσε το θέμα να μην με εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές” είπε και πρόσθεσε πως “αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός που πρέπει να τον αγκαλιάσει η κοινωνία”.

Εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε οτι “έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ υπηρέτη του ΔΝΤ και του υπηρέτη του ευρωπαϊκού δικαίου” και πρόσθεσε οτι ο κόσμος των ταξί που ήταν στη ΝΔ σήμερα είναι όλοι με τον Τσίπρα.

“Ο Τσίπρας είπε οτι εκπροσωπώ τη λαϊκή δεξιά των τιμίων ανθρώπων που έδιωξε ο Μητσοτάκης γιατί ήθελε να εφαρμόσει τακτικές του ΔΝΤ” συμπλήρωσε.

Υποστήριξε επίσης οτι πολιτικά πρόσωπα από τη ΝΔ εκφράζονται αρνητικά για την ηγεσία του κόμματος κι οτι στελέχη της γαλάζιας παράταξης του έδωσαν συγχαρητήρια για την παρουσία του στο Αιγάλεω.

Απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από τον γραμματέα της ΝΔ για τη χθεσινή του παρουσία στην ομιλία Τσίπρα στι Αιγάλεω, ο κ. Λυμπερόπουλος είπε οτι ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπάθεί να επιβιώσει πολιτικά και έκανε λόγο για “ηλιθιότητες”.

Ο κ. Λυμπερόπουλος εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας οτι χρησιμοποίησε προς όφελός του τέσσερις ανθρώπους τους οποίους στη συνέχεια τους πούλησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα