Την παρέμβαση της εισαγγελίας για να σταματήσει κάθε προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων ζητά ο Θ. Δρίτσας

Οι απολυμένες καθαρίστριες συνεχίζουν την καθιστική τους διαμαρτυρία για 6η ημέρα στο Υπουργείο οικονομικων,Δευτέρα 12 Μαϊου 2014 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Οι απολυμένες καθαρίστριες συνεχίζουν την καθιστική τους διαμαρτυρία για 6η ημέρα στο Υπουργείο οικονομικων,Δευτέρα 12 Μαϊου 2014 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Καταγγέλλει ο συνδυασμός ότι έχουν οργανωθεί κινήσεις και για την Κυριακή, ημέρα εκλογών

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πειραιά και της αστυνομικής διεύθυνσης, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος και να σταματήσει οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων, ζητάει ο συνδυασμός "Το Λιμάνι της Αγωνίας" του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Θ. Δρίτσα.

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, παρά το γεγονός πως ο νόμος ορίζει ότι από χθες τα μεσάνυχτα θα πρέπει να έχουν διακοπεί οποιεσδήποτε προεκλογικές δραστηριότητες υποψηφίων, "ο συνδυασμός των κ.κ. Μαρινάκη- Μώραλη που φέρει τον τίτλο "Πειραιάς νικητής", έστησε σήμερα παράνομα εκλογικά περίπτερα- τραπεζάκια σε κεντρικά σημεία του Πειραιά. Μεταξύ αυτών, και περίπτερο στην πρόσοψη του οικογενειακού ιστορικού φαρμακείου του υποψηφίου δημάρχου του συνδυασμού μας κ. Θοδωρή Δρίτσα".

Ο συνδυασμός του κ. Δρίτσα αναφέρει επίσης ότι έχει διασταυρωμένες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες για αύριο 18/5 "έχουν οργανωθεί ανάλογες κινήσεις στις εισόδους των εκλογικών κέντρων προκειμένου να εκβιαστεί η βούληση των εκλογέων".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE: