Το πρόγραμμά του για το Δήμο Αθηναίων παρουσιάζει ο Παύλος Γερουλάνος

Το πρόγραμμά του για το Δήμο Αθηναίων παρουσιάζει ο Παύλος Γερουλάνος
Ο Παύλος Γερουλάνος Eurokinissi

"Εδώ και 6 μήνες, συζητάμε καθημερινά με όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, σε κάθε γειτονιά, για να χτίσουμε ένα σχέδιο βασισμένο στις ανάγκες της πόλης μας" τόνιζε υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κατά την προαναγγελία της παρουσίασης.

Το πρόγραμμα του, προϊόν συζήτησης και προτάσεων, που έθεσαν οι Αθηναίοι στις κατά τόπους περιοδείες του και συζητήσεις μαζί τους, παρουσιάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος την Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 7:30μμ, στον Πανελλήνιο, Ευελπίδων 2, στο Πεδίον του Άρεως.

«Εδώ και 6 μήνες, συζητάμε καθημερινά με όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, σε κάθε γειτονιά, για να χτίσουμε ένα σχέδιο βασισμένο στις ανάγκες της πόλης μας. Στις 13 Μαΐου παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου. Ένα πρόγραμμα Αθηναίων», σχολίασε ο Παύλος Γερουλάνος καλώντας τους Αθηναίων στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος.

Εξάλλου, ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την περηφάνια του για την στελέχωση του συνδυασμού και για έναν ακόμη λόγο, ότι αυτός απαρτίζεται κατά 50% από γυναίκες. «Γιατί σκοπός μας δεν είναι, απλώς, να πιάσουμε τα όρια που βάζει ο νόμος. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τα όρια, να φτάσουμε εκεί που βρίσκεται η κοινωνία σήμερα», όπως σχολίασε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα