Τσίπρας: Ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη

Σε σχολείο στηνΚυψέλη χήφισε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,Κυριακή 6 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Σε σχολείο στηνΚυψέλη χήφισε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,Κυριακή 6 Μαϊου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Για επιστροφή της δημοκρατίας στην κοιτίδα της έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη (Vid)

Ως μέρα γιορτινή χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι μετά από 2,5 χρόνια βαρβαρότητας επιστρέφει επιτέλους η δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, στο 14ο Εκλογικός Διαμέρισμα, δήλωσε βέβαιος πως ο λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε ολόκληρη την Ευρώπη και ότι θα γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω του τις δυνάμεις της καταστροφής και τα μνημόνια της βαρβαρότητας.

"Σήμερα είναι μα μέρα γιορτινή. Μια μέρα χαράς. Διότι μετά από δυόμισι χρόνια βαρβαρότητας, επιστρέφει επιτέλους η δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε.

Σήμερα το λόγο έχουν οι πολίτες, τον έχει ο λαός. Ο λαός θα βάλει τη σφραγίδα του, θα βάλει την υπογραφή του. Δεν μετράνε οι υπογραφές που έβαλαν άλλοι εξ ονόματός του.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός μας θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για αλλαγή πορείας. Δεν χωρά στη κοινή ευρωπαϊκή μας πορεία η βαρβαρότητα των μνημονίων.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω του τις δυνάμεις της καταστροφής και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, ώστε την επόμενη μέρα ενωμένοι να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια νέα πορεία.

Να οικοδομήσουμε μια νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της δημιουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γλέζος: Νέα μέρα στην ιστορία του ελληνικού λαού

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του συνδυασμού "Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς" Μανώλης Γλέζος.

"Σήμερα ανοίγει μια νέα μέρα στην ιστορία του ελληνικού λαού. Παρά τον απίθανο καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο, ο ελληνικός λαός ανοίγει με την ετυμηγορία του μια νέα σελίδα για τον τόπο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παπαδημούλης: Άρωμα πρωτιάς στη Β' Αθήνας

Για "μυρωδιά" πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλέξης Τσίπρας: Ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη

SHARE:

24Media Network