Τσίπρας: "Τρομοκρατούν τον λαό"

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Επιχείρηση "συκοφαντήστε το ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατήστε τον λαό" βλέπει ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό δήλωσε μιλώντας στην κεντρική πολιτική του Συνασπισμού

"Χυδαία επιχείρηση προπαγάνδας" βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας, επιχείρηση που έχει ενιαίο κέντρο ενορχήστρωσης και στόχο το κόμμα της Αριστεράς.

"Οι τοποτηρητές της τρόικας, αυτοί οι ακούραστοι καταστροφολόγοι και εκβιαστές στήνουν την επιχείρηση ''συκοφαντήστε τον ΣΥΡΙΖΑ, τρομοκρατήστε τον λαό'', σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αντί, όπως είπε, για επί της ουσίας απαντήσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις συλλογικές συμβάσεις και τη μετενέργεια, αλλά και τις τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ "δέχεται κάθε λογής επιθέσεις και διαστρεβλώσεις" στις θέσεις και στις προτάσεις του.

Υποστήριξε επίσης ότι "επιχειρούν με όλες τις δυνάμεις τους συντεταγμένες, να βάλουν για πολλοστή φορά το τρομοκρατικό δίλημμα στον λαό ''Μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ'', ''Ευρώ ή δραχμή''" και τόνισε ότι οι εκλογές στις 17 Ιουνίου θα είναι ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την κατάργηση του Μνημονίου.

"Τους απαντάμε ακόμα και σε αυτό τους το πλαστό δίλημμα, μέσα στο δικό τους γήπεδο. Η επιστροφή στη δραχμή και μάλιστα αφού θα έχει γονατίσει και εξαθλιωθεί εντελώς ο λαός μας, είναι δικό τους σχέδιο. Είναι το τελευταίο μέρος του σχεδίου που έχει το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπηρετούν πιστά...

Στο τέρμα των μνημονίων, αν συνεχιστούν απρόσκοπτα, βρίσκεται η χρεοκοπία και η επιστροφή στην δραχμή", τόνισε.

Αν και αναφερόμενος στη Δημοκρατική Αριστερά και τον πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, είπε πως "δεν είναι αντίπαλος", εντούτοις σημείωσε πως "Οφείλουμε να τους εγκαλούμε διαρκώς και να τους προσκαλούμε να αποφασίσουν Αριστερά και όχι συστημικά. Και να βρεθούν δίπλα και όχι απέναντί μας.

Απέναντι στο ΚΚΕ στάθηκε πιο σκληρός, με αφορμή το πανό που υπήρχε πίσω από τη γγ Αλέκα Παπαρήγα καιπου έλεγε να μην εμπιστευθεί ο λαός τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Είναι οδυνηρό, ένα άλλο κομμάτι της αριστεράς να κάνει κεντρικό του σύνθημα και πανό όπισθεν της γγ της ΚΚΕ του ΚΚΕ, την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ".

"Σα να μη κατάλαβαν τίποτα αυτές τις μέρες, φταίνε όλοι οι άλλοι, ακόμα και ο λαός που πρέπει να διορθωθεί, όχι όμως η δική τους αδιανόητη στάση και γραμμή", πρόσθεσε.

Εντούτοις εξαίρεσε ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ από εκείνους που παίζουν με την καταστροφολογία και ζήτησε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ να εστιαστεί στις υπόλοιπες δυνάμεις της "καταστροφολογίας και των εκβιασμών", το "κατεστημένο που πανικόβλητο επιτίθεται" στο ΣΥΡΙΖΑ.

"Ένα μόνο έχουμε να πούμε:

Ούτε παραγγελία να είχαμε κάνει τους συκοφάντες μας. Είστε τόσο απαξιωμένοι στην συνείδηση του κόσμου, που αυτές οι λυσσαλέες επιθέσεις, μάλλον υπέρ μας θα λειτουργήσουν και όχι κατά μας", υπογράμμισε.

SHARE:

24Media Network