Τζανακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα

Τζανακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος Eurokinissi

Εξαιρετικά επιφυλακτικός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αποτελέσματα των exit polls για τις ευρωεκλογές.

Την επιφύλαξή του για τα στοιχεία που δείχνουν τα πρώτα exit poll εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη τη στρατηγική ήττα που επεδίωκε η ΝΔ, προσθέτοντας πως το κυβερνών κόμμα είναι ένας από τους 2 μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος.

“Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί. Τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη, είναι αποτελέσματα μέχρι τις 16:30. Έχουν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από εκείνη τη στιγμή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει υποστεί τη στρατηγική ήττα, την οποία επενδύει η Νέα Δημοκρατία. Είναι ένας από τους δύο μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος, με αξιώσεις ακόμη και να επιτύχει μία νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές” τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στο Open. 

Και πρόσθεσε: “Ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει ψήφος εμπιστοσύνης για τα θετικά μέτρα. Ελπίζω να μην αμφισβητηθούν αυτά τα μέτρα. Καιροφυλακτούν πολλοί για να αμφισβητηθούν τα μέτρα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό”.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα