Επικεφαλής στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Βασιλικός

Επικεφαλής στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Βασιλικός
Ο Βασίλης Βασιλικός Eurokinissi

Ο συγγραφέας θα είναι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τον Βασίλη Βασιλικό επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπως αποκάλυψε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Βασίλης Σκουρής.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, με επίσημη δήλωσή του ο Γιώργος Γραμματικάκης γνωστοποίησε ότι αρνήθηκε-για προσωπικούς λόγους-την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση.

Ο πρώην, πια, ευρωβουλευτής του Ποταμιού τόνισε μεταξύ άλλων: «Σύμφωνα με «διαρροές» στα Μέσα Ενημέρωσης, το όνομα μου κυκλοφορεί επί ημέρες ανάμεσα σε εκείνα, τα αξιόλογα, που προορίζονται για μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Φιλικές και ανεπίσημες κρούσεις είχα ασφαλώς από σημαντικά στελέχη του. Το όνομα μου όμως βρέθηκε σε μια αξιοθαύμαστη πολιτική αρένα χωρίς καμιά επίσημη ενημέρωση ή δική μου πρόθεση. Όπως είχα χρέος επεδίωξα να έχω μια άμεση επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για να εκφράσω και τις δικές μου αντιλήψεις.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα