Βενιζέλος: Το παράλληλο πρόγραμμα του κ. Τσίπρα είναι τόσο επικίνδυνο όσο το παράλληλο νόμισμα

Evangelos Venizelos departs from the Presidential Mansion after meeting with Greek President Karolos Papoulias in Athens, Greece on February 24, 2015. /         , ,  24 2015.
Evangelos Venizelos departs from the Presidential Mansion after meeting with Greek President Karolos Papoulias in Athens, Greece on February 24, 2015. / , , 24 2015. MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Έχει δύο σύμπαντα στο κεφάλι του, είναι ο ριζοσπάστης αντιμνημονιακός, αλλά και ο υπεύθυνος νεομνημονιακός είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

Το παράλληλο πρόγραμμα του κυρίου Τσίπρα είναι τόσο επικίνδυνο όσο το παράλληλο νόμισμα ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Έχει δύο σύμπαντα στο κεφάλι του, είναι ο ριζοσπάστης αντιμνημονιακός, αλλά και ο υπεύθυνος νεομνημονιακός, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βενιζέλος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στη κυβέρνηση μετά τις εκλογές σωστό είναι να συμμετέχουν όλοι, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Όσον αφορά στο αν το ΠΑΣΟΚ θα προσχωρήσει και θα συμφωνήσει στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Βενιζέλος διερωτήθηκε ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όσα έλεγε ο κύριος Τσίπρας επτά μήνες πριν ή όσα λέει τώρα;

ADVERTISING

«Εγώ ήδη από το 2012 ζητούσα επιμόνως τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, εφόσον από τότε διατεινόταν ότι είναι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας», επισήμανε ο κύριος Βενιζέλος και πρόσθεσε πως υπάρχει εθνική ανάγκη που επιβάλει τη συνεργασία με όλους τους παράγοντες.

Εμείς είμαστε παλιοί, έχω κάνει πολλά χρόνια υπουργός και βουλευτής, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που μέχρι προχθές ήταν σύντροφοι στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αλληλοσπαράσσονται, είναι το νέο; διερωτήθηκε ο κύριος Βενιζέλος. Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε, καθώς υποστήριξε ότι είχε στείλει τον κύριο Βαρουφάκη στην Ευρώπη να υπονομεύει ουσιαστικά το προφίλ της χώρας και η πραγματική διαπραγμάτευση έγινε μετά το δημοψήφισμα. «Γι’αυτό και ο κύριος Τσίπρας μιλά πάντα για τις 17 ώρες διαπραγμάτευσης» επισήμανε ο κύριος Βενιζέλος.

Κατηγόρησε ακόμα τον πρώην πρωθυπουργό ότι «έπεσε στην παγίδα των ψευδαισθήσεών του» γιατί δεν κατάλαβε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη και τόνισε πως όλη η στάση του δεν έφερε τίποτα καλό για τους Έλληνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network