Βορίδης: H αποδοχή της ψήφου ανοχής οδηγεί την χώρα σε περιπέτειες

Βορίδης: H αποδοχή της ψήφου ανοχής οδηγεί την χώρα σε περιπέτειες
Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης Eurokinissi

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής της ΝΔ επανέλαβε τη γαλάζια θέση ότι θα συνδεθεί η ενταξιακή πορεία της γειτονικής χώρας με τη βελτίωση των όρων της Συμφωνίας των Πρεσπών, προβλέποντας ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από την ΕΕ.

“Ο Καραμανλής δεν είχε δεχτεί τίποτα. Μέχρι την υπογραφή δεν υπάρχει πολιτική βούληση” είπε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Μάκης Βορίδης.

“Και πού ξέρουν ότι δε λεγόντουσαν αυτά για να είμαστε εμείς τα καλά παιδιά ενώ δεν υπήρχε πρόθεση να υπογραφεί τίποτα;” αναρωτήθηκε ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής τόνισε ότι επί Καραμανλή τα Σκόπια δεν μπήκανε στο ΝΑΤΟ, δε δόθηκε το όνομα και η εθνότητα ενώ μετά ο τότε πρωθυπουργός έκανε και εμπάργκο.

“Όλα δόθηκαν από τον επαναστάτη Τσίπρα” σημείωσε, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “μας έμπλεξε” και επανέλαβε τη γαλάζια θέση ότι θα συνδεθεί η ενταξιακή πορεία της γειτονικής χώρας με τη βελτίωση των όρων της Συμφωνίας των Πρεσπών. Σημείωσε βέβαια ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από την Ευρώπη γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα έφερε την Ελλάδα σε δυσμενή διπλωματική θέση.

Σε σχέση με το νέο ποινικό κώδικα είπε ότι δεν έχει πρόβλεψη ειδικά για τους πολυισοβίτες των τρομοκρατικών οργανώσεων, διευκολύνοντας την αποφυλάκισή τους με ευχερέστερες διατάξεις. Για τη στάση του ΚΙΝΑΛ είπε ότι τον μπερδεύει η ψήφος ανοχής γιατί κατά τον ίδιο θα γίνεται διαπραγμάτευση για κάθε νομοσχέδιο και αυτό θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα