Βόζενμπεργκ: Και με μία ψήφο διαφορά υπάρχει νικητής και ηττημένος

Βόζενμπεργκ: Και με μία ψήφο διαφορά υπάρχει νικητής και ηττημένος
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ Eurokinissi

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 αναφέρθηκε στους κινδύνους για την Ευρώπη, στην άνοδο της ακροδεξιάς ενώ έκανε λόγο για φιλεργατικό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

“Για μένα και με μία ψήφο διαφορά υπάρχει νικητής και ηττημένος. Δεν θα μείνω στους αριθμούς”. Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια στις ευρωεκλογές η οποία τόνισε την ανάγκη πολιτικής αλλαγής.

Σε σχέση με την άρνηση Βέμπερ στην αύξηση του ελληνικού κατώτατου μισθού ανέφερε ότι το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος μιλά για καλούς μισθούς και καλές θέσεις εργασίας. “Αυτό είναι το πρώτιστο” σημείωσε η κα. Βόζενμπεργκ.

Η γαλάζια ευρωβουλευτής αναφέρθηκε και στον κίνδυνο ανόδου της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

“Δεν φοβάμαι την Ακροδεξιά. Πιστεύω ότι η επιρροή τους δεν θα είναι τόσο μεγάλη για να αλλοιώσουν την ευρωπαϊκή πολιτική” ανέφερε και πρόσθεσε ότι η Ε.Ε έχει αντιληφθεί πως έκανε λάθη από τα οποία αναδείχθηκε η ακροδεξιά.

“Οι παραδοσιακές αρχές του ευρωπαϊκού οικοδομήματος δοκιμάστηκαν” είπε, αναφερόμενη στο προσφυγικό, τη τρομοκρατία, το Brexit αλλά και τη λιτότητα από την οποία ξεκίνησαν όλα -όπως είπε και “χώρισε η Ευρώπη του Νότου από την Ευρώπη του Βορρά.

“Πρέπει να επιστρέψει η Ευρώπη των αρχών διαφορετικά δεν θα μπορέσει να σταθεί η ΕΕ” δήλωσε και έκανε λόγο για την ατζέντα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην ενισχυμένη φύλαξη των συνόρων, στην ανάπτυξη, στο οικονομικό πρόγραμμα και στην επιμόρφωση των νέων ανθρώπων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα