ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Επαναλειτουργούν τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Αττική

Ανοικτά και με εκπτώσεις τα καταστήματα την Κυριακή

Η Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα. Ο εμπορικός κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή την εκπτωτική περίοδο.

Λιανεμπόριο: Εξετάζεται άνοιγμα στις 18 Ιανουαρίου με τη μέθοδο "click in shop"

Λιανεμπόριο: Εξετάζεται άνοιγμα στις 18 Ιανουαρίου με τη μέθοδο "click in shop"

Η τελική απόφαση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα ληφθεί, αφού συζητηθεί με την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, δήλωσε ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Π. Σταμπουλίδης. Γώγος: "Είναι πρόωρο να μιλάμε για click in shop".

Έρχονται μέτρα στήριξης για το λιανεμπόριο - Προτεραιότητα σε ένδυση και υπόδηση

Έρχονται μέτρα στήριξης για το λιανεμπόριο - Προτεραιότητα σε ένδυση και υπόδηση

Νέα μέτρα στήριξης των επιχειρηματιών προανήγγειλε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Ζήτησε χρόνο από τους εμπόρους προκειμένου να αναπτυχθεί το κυβερνητικό σχέδιο.

Στιγμιότυπο από τις φθινοπωρινές εκπτώσεις του 2020.

Lockdown: Aντιδράσεις εμπόρων και "μούδιασμα" στην αγορά - Τι ισχύει για τις εκπτώσεις

Αντιδρούν οι έμποροι στο παρατεταμένο κλείσιμο του κλάδου και του click away. "Φωνές" για αποφάσεις ερήμην τους, κραυγές απόγνωσης και οικονομικής ασφυξίας. Πότε θα αρχίσουν και πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2021.

Κατάστημα με ρούχα

Κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

"Η κατάργηση του θεσμού αυτού αποτελεί μια κομβική παρέμβαση που θα καταργήσει οριστικά στρεβλώσεις που πλήττουν την αγορά και τους καταναλωτές", τονίζει ο πρόεδρος του ΕΣΑ.

Θερινές εκπτώσεις στην Ερμού

Θερινές εκπτώσεις : Ξεκινούν σήμερα - Τι πρέπει να προσέξετε

Η Αθήνα και οι περιφερειακές αγορές είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους καταναλωτές τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες, προσφέροντας όλων των ειδών τα προϊόντα σε πολύ ελκυστικές τιμές.