ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Εκπτώσεις

Χειμερινές εκπτώσεις: Πολλά καταστήματα θα συνεχίσουν τις προσφορές και μετά το πέρας της περιόδου

Το 71% δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις προσφορές και μετά το πέρας της περιόδου εκπτώσεων ενώ και εφέτος οι ηλεκτρονικές αγορές κέρδισαν τους καταναλωτές σύμφωνα με την ΕΣΕΕ.

Cyber Monday

Cyber Monday: Σήμερα οι διαδικτυακές προσφορές - Τι να προσέξετε

Η Cyber Monday έχει την "τιμητική" της σήμερα Δευτέρα (29/11), με εκπτώσεις στις αγορές που γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου. Πώς να ξεχωρίσετε τις αξιόπιστες εμπορικές ιστοσελίδες.

Κατάστημα λιανικής κατά την περίοδο των εκπτώσεων της Black Friday

Black Friday 2021: Κορυφώνονται οι προσφορές

Τα "ρέστα" του δίνει το λιανεμπόριο για την προσέλκυση καταναλωτών έως το τέλος του μήνα. Η ανησυχία για την πτώση της επισκεψιμότητας στα φυσικά καταστήματα και η στροφή στο ψηφιακό κανάλι. Η πρόθεση αγορών, η online έρευνα και οι πλασματικές εκπτώσεις.

Black Friday

Black Friday: Μια εβδομάδα νωρίτερα το μπαράζ προσφορών

Ξεκίνησε επισήμως από το βράδυ της Πέμπτης ο εμπορικός θεσμός που τείνει πλέον να εξελιχθεί σε εκπτωτικό δεκαήμερο. Προετοιμασία για καλύτερη παράδοση προϊόντων σε φυσικό και ψηφιακό κανάλι επικαλούνται οι έμποροι.

Ανοιχτά σήμερα, Κυριακή τα καταστήματα

Ανοιχτά σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ - Τα νέα μέτρα που ισχύουν

Σήμερα η πρώτη από τις τρεις Κυριακές (μέχρι το τέλος του έτους) όπου τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να είναι ανοιχτά. Πώς θα λειτουργούν και ποια μέτρα ισχύουν.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ενδιάμεσες Εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή - Ποια μέτρα ισχύουν

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα μέχρι το τέλος του 2021. Πόσο θα διαρκέσουν οι εκπτώσεις και τι να προσέξουν οι καταναλωτές. Ποια μέτρα θα ισχύουν για την πρόσβαση στα μαγαζιά.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Το εκρηκτικό κοκτέιλ: Ελλείψεις πρώτων υλών, μεταφορικό κόστος, πληθωρισμός

Ανοικτό άφησε ο Χρήστος Σταϊκούρας το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αν και, όπως είπε, οι εκτιμήσεις είναι ότι το όλο φαινόμενο εκτόξευσης των τιμών θα είναι παροδικό και θα εκτονωθεί τη νέα χρονιά.

Ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις

Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2021: Ξεκινούν σήμερα - Πόσο θα διαρκέσουν και τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Μήνας με προσφορές και εκπτώσεις ο Νοέμβριος, με την αγορά να ευελπιστεί σε τόνωση του τζίρου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Πότε πέφτουν Black Friday και Cyber Monday.

Καταστήματα με εκπτώσεις στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Κλειστά τα καταστήματα τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ - Δεν ισχύουν οι εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι καταργούνται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις που ίσχυαν κατά την χρονική διάρκεια της ΔΕΘ, ενώ τα μαγαζιά θα είναι κλειστά τις δύο Κυριακές.

Βιτρίνα καταστήματος με ενδιάμεσες εκπτώσεις

Rebound στις εκπτώσεις μόνο για 1 στις 3 επιχειρήσεις

Παραμένει μεγάλη η απόσταση από τους τζίρους του 2019 για την πλειονότητα των λιανεμπορικών επιχειρήσεων. Καύσωνας και πυρκαγιές επηρέασαν την αγορά της Αθήνας. Αντίστροφη εικόνα για Κρήτη και τουριστικές περιοχές.

Εκπτώσεις

Πρεμιέρα επίσημων εκπτώσεων σε μια αγορά μόνιμων προσφορών

Μια εβδομάδα νωρίτερα –από τη θεσμοθετημένη περίοδο- αλλά μια εβδομάδα… αργότερα από την ανεπίσημη έναρξη τους μέσω των διαδικτυακών καταστημάτων, οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν επισήμως σήμερα.

Επαναλειτουργούν τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Αττική

Ανοικτά και με εκπτώσεις τα καταστήματα την Κυριακή

Η Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα. Ο εμπορικός κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από αυτή την εκπτωτική περίοδο.