Έκρηξη στο ΙΧ της συζύγου του αρχηγού της πυροσβεστικής

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγίας του Π.Σ. παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή//  Ο νέος Αρχηγός του Π.Σ. Παναγιώτης Μπονάτσος. (EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ)
Τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγίας του Π.Σ. παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή// Ο νέος Αρχηγός του Π.Σ. Παναγιώτης Μπονάτσος. (EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ) EUROKINISSI

Εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στο ΙΧ της συζύγου του αρχηγού της πυροσβεστικής. Σοβαρές υλικές ζημιές

Έκρηξη σημειώθηκε στις 21:40 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του νέου αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγου Παναγιώτη Μπονάτσου, στην οδό Αγ. Διονυσίου 4 στον Αγ. Δημήτριο Αττικής.

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της συζύγου του αρχηγού.

Από την μικρής ισχύος έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά, αλλά το όχημα, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι στο Μπραχάμι, υπέστη υλικές ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα το Καλοκαίρι, το αυτοκίνητο είχε ξαναμπεί στο στόχαστρο αγνώστων, οι οποίοι είχαν πετάξει αυτοσχέδια κροτίδα

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας καθώς και άνδρες της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περισυλλογή στοιχείων.

SHARE:

24Media Network