Ελεύθεροι δύο ακόμα προφυλακισθέντες για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές

Ελεύθεροι δύο ακόμα προφυλακισθέντες για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές

Ελεύθεροι μετά από τέσσερις μήνες προφυλάκισης αφέθηκαν και οι δύο τελευταίοι κάτοικοι της Ιερισσού που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της "Ελληνικός Χρυσός"

Γλέντι στήθηκε την Τετάρτη (06/11) στην Ιερισσό, καθώς δύο ακόμα άτομα από τα συνολικά τέσσερα, που είχαν προφυλακιστεί για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές, αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.

Οι συνήγοροι τους είχαν καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση τους, το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό από την ανακρίτρια και την εισαγγελία της Χαλκιδικής. Έτσι οι δύο άνδρες, που ήταν προφυλακισμένοι στις φυλακές Διαβατών από τον προηγούμενο Ιούλιο, επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου ελεύθεροι είχαν αφεθεί δύο άλλοι κάτοικοι της περιοχής, καθώς παρήλθε το εξάμηνο της κράτησης τους και αποφασίστηκε να μην παραταθεί η προφυλάκιση τους.

Πληροφορίες από alterthess.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα