Ελεύθερος ο Ανδρουλιδάκης για να μην αυτοκτονήσει

Ελεύθερος ο Ανδρουλιδάκης για να μην αυτοκτονήσει

Αν και έχει καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκισης για υπεξαίρεση 4 εκατ. ευρώ, ο Μιχ. Ανδρουλιδάκης κατάφερε να μη μείνει στη φυλακή ούτε μία μέρα

Την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, με το επιχείρημα ότι πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό, πέτυχε ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης .

Σύμφωνα με το "Ποντίκι", με αυτό τον τρόπο ο πρώην εκδότης δεν έμεινε στη φυλακή, ούτε μία μέρα

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην εκδότης καταδικάστηκε από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στις 30 Ιουλίου του 2012, σε κάθειρξη πέντε ετών για υπεξαίρεση 4.200.000.

Συγκεκριμένα, στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι ο ίδιος είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ που προοριζόταν για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού Tempo.

Παρά την καταδίκη του όμως ο κ. Ανδρουλιδάκης, που και στο παρελθόν, αν και υπήρχε ένταλμα σύλληψης, δεν ήταν δυνατόν να.... εντοπιστεί, καθώς νοσηλεύεται σε διαφορετικά νοσοκομεία. Από τότε ως σήμερα, κρατείται στο Θριάσιο, στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού.

Πιο αναλυτικά, την ημέρα που το δικαστήριο εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αποχώρησε από την αίθουσα για να συλληφθεί αργότερα την ίδια μέρα από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο επικαλούμενος καρδιολογικά προβλήματα. Δύο μέρες αργότερα και αφού υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και πήρε εξιτήριο, χωρίς να υπάρχει καρδιολογικό πρόβλημα.

Στις 3 Αυγούστου επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρεται στο Αιγινήτειο Ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί αποφαίνονται ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Στις 4 Αυγούστου επικαλείται τάσεις αυτοκτονίας και μεταφέρεται στο Αττικό νοσοκομείο και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Παρότι το Αιγινήτειο Νοσοκομείο αρμόδιο για ψυχιατρικά περιστατικά του έδωσε εξιτήριο κρίνοντας ότι δεν χρήζει νοσηλείας ο κ. Ανδρουλιδάκης νοσηλεύεται έκτοτε στο Θριάσιο φρουρούμενος από τρεις αστυνομικούς.

Τελικά, ο κ. Ανδρουλιδάκης προβάλλοντας διάφορα θέματα υγείας, κατάφερε να μην μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού, αλλά να νοσηλευθεί στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού.

SHARE:

24Media Network