Αγία Βαρβάρα: Τι υποστήριξε ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικές δυνάμεις (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομικές δυνάμεις (φωτογραφία αρχείου) ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του, όπως και η σύζυγός του. Τι είπε στην απολογία του.

Με μία συγγνώμη προς τα εγγόνια του ξεκίνησε την απολογία του ο πεθερός που κατηγορείται για τη δολοφονία του γαμπρού του στην Αγία Βαρβάρα.

Για επτά ώρες, προτού πάρει τον δρόμο για τη φυλακή μαζί με τη γυναίκα του, περιέγραφε στον ανακριτή πώς ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στη δολοφονία το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου​​​​.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος πεθερός ζήτησε για πρώτη φορά μετά το έγκλημα συγγνώμη από τα εγγόνια του, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε “θα σε αφανίσω, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος”. Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκανη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία» ισχυρίστηκε ο 69χρονος στην απολογία του.

Ο πεθερός ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και ότι την καραμπίνα την έφερε από το χωριό, για να μην του την κλέψουν.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στις κακές σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό του και την κόρη του. Τέσσερις φορές αλληλομηνύθηκαν μέσα σε έναν χρόνο. «Βλέπαμε και τα εγγόνια μας να φοβούνται τον πατέρα τους» φέρεται να υποστήριξε.

Η κηδεία του γιατρού θα γίνει την Παρασκευή στο Γ’ Νεκροταφείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα