Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη που επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικες

Διαβάζεται σε 2'
Ασανσέρ σε πολυκατοικία (φωτογραφία αρχείου)
Ασανσέρ σε πολυκατοικία (φωτογραφία αρχείου) ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη, που επιτέθηκε σεξουαλικέ σε δύο ανήλικα κορίτσια εντός του ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μετά από καταγγελίες δύο κοριτσιών για σεξουαλική επίθεση που δέχτηκαν από άγνωστο μέσα σε ασανσέρ της πολυκατοικίας τους.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η πρώτη καταγγελία σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έγινε από μια 13χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές, η οποία μαζί με τον πατέρα της κατέθεσαν στους αστυνομικούς, ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1), ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άνδρας, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, την απείλησε ότι έχει όπλο για να μην αντιδράσει και αφού τη θώπευσε στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Την επόμενη ημέρα, μία ακόμα ανήλικη, 14 ετών, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντας πως δέχτηκε επίθεση εντός του ασανσέρ της πολυκατοικίας της. Η 14χρονη φώναξε, στην προσπάθειά της να γλιτώσει, και ο δράστης της έκλεισε το στόμα. Ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει και ο άγνωστος δράστης τράπηκε και πάλι σε φυγή.

Όπως ανέφερε, μιλούσε αγγλικά και ‘σπαστά’ ελληνικά. Από την περιγραφή που έδωσαν και οι δύο καταγγέλλουσες, ο δράστης φέρεται να είναι αλλοδαπός, ηλικίας 25-30 ετών και έχει ύψος 1,65μ.

Οι Αστυνομικές Αρχές έχουν αυξήσει τις περιπολίες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και έχουν συγκεντρώσει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ, όπως αναφέρεται, δεν αποκλείεται να πρόκειται για σεσημασμένο για τέτοιου είδους επιθέσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα