Άγιος Παντελεήμονας: Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του

Διαβάζεται σε 1'
Ελληνική Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία Sooc

Στη φυλακή οδηγείται ο 74χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του στον Αγιο Παντελεήμονα. Ο ηλικιωμένος επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι το θύμα τού έριξε κάποια ουσία στο ποτό του.

Ο 74χρονος που πυροβόλησε ζευγάρι εντός της οικίας τους στον Άγιο Παντελεήμονα, σκοτώνοντας έναν 50χρονο άνδρα, κρίθηκε σήμερα, Πέμπτη (5/10), οδηγείται στη φυλακή μετά την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (1/10) όταν μετά από γιορτή της οικογένειας του 50χρονου για τα γενέθλια της κόρη του, στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο δράστης, πήγε στο σπίτι του θύματος και πυροβόλησε στο κεφάλι τον άντρα, ενώ στην συνέχεια στράφηκε και κατά της γυναίκας, τραυματίζοντας την.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε με αυτεπάγγελτα διορισμένη από τον ανακριτή δικηγόρο και σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού όσα είχε ισχυριστεί προανακριτικά. Ο ηλικιωμένος φέρεται να ισχυρίστηκε πως στράφηκε κατά του 50χρονου, γιατί θεώρησε πως το θύμα τού έριξε κάποια ουσία στο ποτό του.

“Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό”, φέρεται να δήλωσε συγκεκριμένα στην ΕΛ.ΑΣ. τις προηγούμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού και άλλων δύο ανηλίκων κοριτσιών, 11 και 12 ετών, φίλες του παιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα