Άγιος Παντελεήμονας: Το θύμα εκλιπαρούσε να μην τον αφήσουν ελεύθερο και η “δικαιοσύνη” τον αποφυλάκισε

Άγιος Παντελεήμονας: Το θύμα εκλιπαρούσε να μην τον αφήσουν ελεύθερο και η “δικαιοσύνη” τον αποφυλάκισε
Αρχείο Getty Images/iStockphoto

Την επιείκεια της Δικαιοσύνης έναντι του θύτη πλήρωσε ξανά το θύμα του που κακοποιούνταν επί τρεις ημέρες από τον 35χρονο Αιγύπτιο πρώην σύντροφό της. Την είχε κακοποιήσει ξανά την ίδια και την αδερφή της.

Από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου η παράλογη επιείκεια της Ελληνικής Δικαιοσύνης έναντι ενός αποδεδειγμένα βάναυσου ανθρώπου οδηγεί εκ νέου στην θυματοποίηση εκείνων που ζητούσαν την προστασία της και δεν την έλαβαν.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα αρπαγής μέσα στο ίδιο της το σπίτι και συνεχόμενων βιασμών επί τρεις ημέρες, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν τα ανήλικα παιδιά της και ο κακοποιός την απειλούσε διαρκώς με την ζωή τους, είναι η ίδια γυναίκα που πέρυσι την Πρωτοχρονιά έπεσε θύμα ξανά του ίδιου άντρα και πρώην συντρόφου της.

Τότε, ο 35χρονος σήμερα Αιγύπτιος δράστης, είχε εισβάλει στο σπίτι της γυναίκας είχε γρονθοκοπήσει άγρια την ίδια και την αδελφή της και την είχε δια τη βίας οδηγήσει σε διαμέρισμα επί της οδού Αλκιβίαδου στα όρια του Αγίου Παντελεήμονα, όπου την ξυλοκοπούσε (είχε μάλιστα μεταδώσει live μέσω του κινητού του τον ξυλοδαρμό του θύματος) και την κρατούσε όμηρο υπό την απειλή μίας φιάλης υγραερίου, απειλώντας παράλληλα πως θα ανατίναζε όλη την πολυκατοικία.

Με επέμβαση τότε των ΕΚΑΜ ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα του εκλιπαρούσε τις Αρχές να μην τον αφήσουν ελεύθερο γιατί ήταν βέβαιη πως θα επιστρέψει για να της κάνει κακό.

Δεν εισακούστηκαν οι ικεσίες του θύματος όμως από την Ελληνική Δικαιοσύνη που πρόσφερε όλες τις ευκαιρίες στον θύτη και καμία στο θύμα.

Πρόσφατα, ο αμετανόητος κακοποιός αποφυλακίστηκε και η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να πάει σε άλλο διαμέρισμα που ζούσε η γυναίκα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα με τα τρία της παιδιά, να εισβάλει σε αυτό και να την κρατήσει όμηρο με απειλές σε βάρος των παιδιών της που ευτυχώς δεν πραγματοποίησε και την βίαζε επί τρεις συνεχόμενες ημέρες, μέχρι που η άτυχη 32χρονη από την Βουλγαρία κατάφερε να διαφύγει χθες πρωινές ώρες και να τον καταγγείλει εκ νέου στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος. Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Αυτή την φορά ίσως εισακουστεί και το θύμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα