Άγ. Παντελεήμονας: Σοκαριστικό βίντεο από την ομηρία – “Εγώ είμαι ο άντρας” την ώρα που χειροδικούσε live στα social media

Άγ. Παντελεήμονας: Σοκαριστικό βίντεο από την ομηρία – “Εγώ είμαι ο άντρας” την ώρα που χειροδικούσε live στα social media

Βαύναση και απάνθρωπη ήταν η συμπεριφορά του δράστη προς τη γυναίκα που κρατούσε όμηρο στον Αγ. Παντελεήμονα. Στο video χειροδικεί ασύστολα και φωνάζει συνεχώς ότι "εγώ είμαι ο άνδρας".

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό από τον 34χρονο Αιγύπτιο της νεαρής πρώην συντρόφου του με καταγωγή από τη Βουλγαρία που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς κράτησε επί δύο ώρες όμηρο ενώ απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το video, που έπαιξε Live στα social media, πρόβαλλε η ΕΡΤ καλύπτοντας φυσικά το πρόσωπο. Κατά τη διάρκειά του ο δράστης ακούγεται να λέει στη γυναίκα ότι έμπλεξε με λάθος άνθρωπο και ότι είναι άντρας, κάτι που επαναλαμβάνει πολλές φορές την ώρα που χειροδικεί ασύστολα. Ελεγε επίσης ότι αυτός δεν είναι Βούλγαρος.

Ο δράστης μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας στα κοινωνικά δίκτυα – και μεταξύ των θεατών ήταν το 7χρονο παιδί του θύματος.

Το θύμα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ εμφανώς χτυπημένη. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κακοποιητικός και στους προηγούμενους μήνες της σχέσης των δύο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα