Αίγιο: Ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας – Έκλεισε η Ολυμπία Οδός

Διαβάζεται σε 1'
Διαμαρτυρία αγροτών
Διαμαρτυρία αγροτών Stringer / SOOC

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο μπλόκο των αγροτών στο Αίγιο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Ολυμπία Οδό.

Με συμβολικούς αποκλεισμούς εθνικών και επαρχιακών οδών και μπλόκα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη τη χώρα, εν αναμονή της κλιμάκωσης των δράσεών τους προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους από την κυβέρνηση.

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει μήνυμα για “ανοιχτό διάλογο με ανοιχτούς δρόμους, οι αγρότες δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε πολλά σημεία της χώρας.

Σε ένα από αυτά, στο μπλόκο των αγροτών στο Αίγιο, δεν έλειψε νωρίτερα η ένταση, καθώς αστυνομικοί και αγρότες συγκρούστηκαν όταν οι δεύτεροι επιχείρησαν και τελικά κατάφεραν να περάσουν και να κλείσουν την Ολυμπία Οδό.

Μετά από 20 λεπτά η Ολυμπία οδός άνοιξε και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται πλέον κανονικά. Αυτή είναι η 6η μέρα που οι αγρότες της Αιγιάλειας πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στο ύψος του ποταμού Σελινούντα και κλείνουν την Παλαιά Εθνική οδό.

Σήμερα προχώρησαν και στο κλείσιμο της Νέας Εθνικής, με την αστυνομία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, να σταματά τους οδηγούς στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα, στο ρεύμα προς Πάτρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα