Αλεξανδρούπολη: Αιματηρή συμπλοκή με 10 συλλήψεις – Στο νοσοκομείο δύο νεαροί

Διαβάζεται σε 2'
Συμπλοκή (Φωτογραφία αρχείου)
Συμπλοκή (Φωτογραφία αρχείου) iStock

Με τραύματα από μαχαίρι και χτυπήματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο νεαροί, ύστερα από αιματηρή συμπλοκή στην Αλεξανδρούπολη.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5) στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να συλληφθούν 10 εξ αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το evros-news.gr, ένας από τους νεαρούς τραυματίστηκε με μαχαίρι, ενώ ένας άλλος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο ηλικίας 24 ετών δράστης που μαχαίρωσε πάνω στην συμπλοκή όπου συμμετείχαν περίπου 15 άτομα έναν άλλο νεαρό. Αν και οι αρχικές πληροφορίες απέδωσαν την βίαιη συμπλοκή σε οπαδικές διαφορές, επειδή τα περισσότερα άτομα είναι οπαδοί αντίπαλων ομάδων, τελικά πρόκειται για προσωπικές διαφορές μεταξύ των νεαρών. Ο καβγάς ξεκίνησε μεταξύ δύο ατόμων για μια αντιπαράθεση που είχαν, αναμίχθηκαν και οι υπόλοιποι νεαροί και η κατάσταση ξέφυγε.

Από τα ξημερώματα και μέχρι το βράδυ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση αρκετά άτομα και προχώρησαν σε 10 συλλήψεις.

Ο νεαρός που μαχαιρώθηκε, μαζί με τον δεύτερο που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο τραυματισμένος στην κοιλιά από το μαχαίρι χειρουργήθηκε και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, αν και η κατάσταση του είναι σοβαρή. Ο τραυματισμός του δεύτερου ατόμου στο κεφάλι δεν είναι τόσο σοβαρός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα