Άλιμος: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε ληστές σε πολυκατοικία – Κινηματογραφική καταδίωξη

Άλιμος: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε ληστές σε πολυκατοικία – Κινηματογραφική καταδίωξη
Αστυνομικός της ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσία κυνήγησε ληστές που διέρρηξαν αποθήκες πολυκατοικίας στον Άλιμο και στη συνέχεια τον απείλησαν με λοστό.

Μία επεισοδιακή καταδίωξη εκτυλίχθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα, μετά από διάρρηξη που σημειώθηκε σε πολυκατοικία στον Άλιμο.

Ένας 41χρονος Γεωργιανός διαρρήκτης με τον συνεργό του εισήλθαν στο υπόγειο πολυκατοικίας όπου αφαίρεσαν τιμαλφή από τις αποθήκες των διαμερισμάτων. Ο δράστης έγινε αντιληπτός όμως από έναν ένοικο της πολυκατοικίας που ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και τους καταδίωξε πεζός.

Οι δράστες τον απείλησαν με λοστό και πέταξαν μία τσάντα με τα κλοπιμαία. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν.

Ακολούθησε καταδίωξε, όπου στην προσπάθειά του να διαφύγει ο δράστης μπήκε ανάποδα στον πιο καλά φυλασσόμενο δρόμο της χώρας, στην οδό Ηρώδου Αττικού, όπου εν τέλει ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του ήταν άφαντος και ενδεχομένως είχε καταφέρει να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο πιο πριν.

Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο συλληφθείς είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις, όπως επίσης για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα